Nice ! Cok guzel hortlattin konuyuİnternete wikiada shaky ıle evlı yazıyo dogrumu?
Nice ! Cok guzel hortlattin konuyuİnternete wikiada shaky ıle evlı yazıyo dogrumu?
Ne alaka o kişi hakkında soru sordum. burayı okudum yoktu gecen wikia gordum turkce olamayınca burdan baktım istedegimi bulamadım soru sordum. Eski konulara mesaj yazmak sankı suc gıbı yazmısın ne alaka?Nice ! Cok guzel hortlattin konuyu
4 yil once acilmis bir konu bu yuzden hortlatmis oldun + evli degillerNe alaka o kişi hakkında soru sordum. burayı okudum yoktu gecen wikia gordum turkce olamayınca burdan baktım istedegimi bulamadım soru sordum. Eski konulara mesaj yazmak sankı suc gıbı yazmısın ne alaka?
- ↑ 4.0 4.1 4.2 4.3 One Piece Manga and Anime — Vol. 51 Chapter 498 and Episode 392, Shakuyaku calls Rayleigh"Uchi no hito" (うちの人; lit. person of my household), revealing that the two are a married couple.
Evet bende bu yuzden merak ettım animede baktım sımdı aynı sekılde dıyo sanırsam evlıler Uchi no hito diye.Luffye super novayı tanıttığı sahnede.Bir sahnede kocam diye imada bulunduğu durum mevcutmuş. Wiki'de onun için evli yazıyor ki olabilir de olmayabilir de ama Japonya'da evli kadınlar bu kalıbı kocaları için kullanırmış gibi bir bilgi de var.
Doğru.İnternete wikiada shaky ıle evlı yazıyo dogrumu?
Mangada geçiyor. Düzgün çevrilmemiş.Ellerine sağlık, Shaky ile evli ha, ama mangada geçmiyor değil mi?
Ace ölürken, öyle Çakır keyif takılmasaydı keşke. Roger neden çocuktan buna bahsetmediği belli. Roger'ı Kk yapmış ama bir oğluna sahip çıkamadı. Al bunu vur Fuji'ye.:/