Rayleigh Zoro'nun tırnağı etmez, karaktersiz herifin teki. Luffy'nin çocuğunu idam edecekler de Zoro oturup sake içecek ha? Yıkarlar oğlum orayı yıkarlar.Zoronun gelecegi coook karizma
Eski bolumlerden sahneler izledikce karakterleri yeniden okuyorumKütüphane turu mu yapıyorsun ?
Neyse iyi oldu okumadıklarımı okuyorum.
Rayleigh adamdır gücün ve karizmanın vücut bulmuş halidir.
Benim bildigim Roger in cocugu oldugunu bilmiyorRayleigh Zoro'nun tırnağı etmez, karaktersiz herifin teki. Luffy'nin çocuğunu idam edecekler de Zoro oturup sake içecek ha? Yıkarlar oğlum orayı yıkarlar.
Bilip bilmediği belli değil önce, kendisi televizyonu izlerken anons ediyorlar zaten. Zoro olsa oturup sake mi içer? Yeğeni ölmüşken "Sen de mi gittin WB?" der. Biri,kız çocuğu için 30 gün aç kalmayı göze alır, diğeri köle pazarlarının cuma pazarı halini aldığı bir yerde emekliliğini sürer.Benim bildigim Roger in cocugu oldugunu bilmiyor
Yine ortalığı karıştırıp kaçacaksın demi ?Ace'i kurtarmaya gitmediği için daha da bi severim. Adam cana geleceğine mala gelsin demiş.
Aynen katılıyorum sengoku anons ettiğinde ögrense bile uçarak gider oraya zoruyu pek sevmem ama adamdır baktı yetişemiyor slash ata ata kimseyi yigeninin yanına yaklaştırmazRayleigh Zoro'nun tırnağı etmez, karaktersiz herifin teki. Luffy'nin çocuğunu idam edecekler de Zoro oturup sake içecek ha? Yıkarlar oğlum orayı yıkarlar.