Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Silvers Rayleigh vs. Dracule Mihawk

Sizce Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    151
Aralarında en az 20 YAŞ fark var ve şu an Mihowk DEİKU :( Bir karakter zirve çağında diğeri çökmüş artık. Düz mantık bile ERROR veriyor yahu :p
Hahah :D Bedeni yasli olabilir ama ruhu degil kardes. Ben haki yonunden rayleigh daha iyi demek geliyor icimden.
Edit: Ha ayriyetten kizaru gibi hızlı birinide bir sure tutmus birisi o kadar fiziksel eksikligi yok. Ama bir yerde sende haklisin yasli adam fazla guc farki olmazsa ve uzarsa dovus gitti lahmacun firini.

Hahah :D Bedeni yasli olabilir ama ruhu degil kardes. Ben haki yonunden rayleigh daha iyi demek geliyor icimden.
Edit: Ha ayriyetten kizaru gibi hızlı birinide bir sure tutmus birisi o kadar fiziksel eksikligi yok. Ama bir yerde sende haklisin yasli adam fazla guc farki olmazsa ve uzarsa dovus gitti lahmacun firini.
Lahmacun demeeeeee! :)

Uzayan dövüşlerde yaş faktörü kesinlikle devreye girer.

Hiç okuyanla okumayan bir olur mu ?
Hiç gençle yaşlı, güzelle çirkin bir olur mu ? Gerçi güzelle çirkin reelde bir araya gelebiliyor ama anladın sen demek istediğimi :)

Mihawk şarabına meze yapar Rey-ri'yi :D

Lahmacun demeeeeee! :)

Uzayan dövüşlerde yaş faktörü kesinlikle devreye girer.

Hiç okuyanla okumayan bir olur mu ?
Hiç gençle yaşlı, güzelle çirkin bir olur mu ? Gerçi güzelle çirkin reelde bir araya gelebiliyor ama anladın sen demek istediğimi :)

Mihawk şarabına meze yapar Rey-ri'yi :D
Mihawk hele gelsin Ray-san dan icmeyi ogrensin. :artiz:
Meze yapmayida ruyasina suslesin, ha dikkat etsin ama kabusa donusmesin eskilerin somarini yemesin :D:a:
Edit: Demeyeydim keske sen oyle de diyince gece gece guruldamaya basladu ./

Sacma bir vs rayleight alir gayet belli kizaruyu tutuyoe hasar veriyor bide tribe girip luffylwre yardima gidemesim oraya gisemiyorum demişti

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık