Evet.Jozu 3, Vista 4 derken Ace'i falan 2 mi kabul ediyorsun sen?
Evet.Jozu 3, Vista 4 derken Ace'i falan 2 mi kabul ediyorsun sen?
Marco ve Jozu meyvesi sayesinde Vista da kilic kendi alanı olduğu için bir sure tutabilir. 10 gün dovusebilecek seviye adamlar bunlar. Bunları bir sure tutamasinin bir manasi yok. Bunu anlamiyor insanlar. Çok guclu diye her şeyi yapamıyorlar yani. Kılıç ustasi değil de dovuscu olsa bence daha kolay harcanir Vista'ya kıyasla.Sana dedim. Hani 1.adamlara neyse dedim. Ama Jozu bir değil iki değil üçüncü adam. Jozu'yu geçtim Vista 4 oluyor.
Öyle bir şey olmayacağı için problem yok. :SBu yorumuna da güleceğim.
KK'in ikinci adamı olarak bu kadarı olsun artık diyor, en azından DEiKU ol da ezik kalma tayfada demiyor.Sana dedim. Hani 1.adamlara neyse dedim. Ama Jozu bir değil iki değil üçüncü adam. Jozu'yu geçtim Vista 4 oluyor.
@Kaidouu
O dediğin sadece animede geçiyor herhalde. Luffy orada bu kadarını olamaman gülünç olurdu diyor. O bakımdan Zoro'nun asıl geleceği seviye Ray'in ki gibi olacak.
Ne yani Mihawk ve Zoro dövüşselerdi yer gök inlemez miydi diyorsun?Öyle bir şey olmayacağı için problem yok. :S
Dövüşseler inler tabii ki. Benim düşüncem artık dövüşmeyecekleri yönünde. En azından artık En iyi kılıç ustalığı unvanı için bir dövüş olmaz fikrindeyim. Öylesine tokuşturabilirler tabii ki.Ne yani Mihawk ve Zoro dövüşselerdi yer gök inlemez miydi diyorsun?
Tabii o da senin fikrin, saygı duyarım.Dövüşseler inler tabii ki. Benim düşüncem artık dövüşmeyecekleri yönünde. En azından artık En iyi kılıç ustalığı unvanı için bir dövüş olmaz fikrindeyim. Öylesine tokuşturabilirler tabii ki.
Kendin demişsin. KK'nın ikinci adamı olarak bu kadarını olmalısın. Olamaman ayıp olurdu gülünç olurdu diyor. KK'nın ikinci adamı en az o seviyededir anlamı çıkıyor işte.:SKK'in ikinci adamı olarak bu kadarı olsun artık diyor, en azından DEiKU ol da ezik kalma tayfada demiyor.
Ne yani KK'in ikinci adamı olarak onlarca unvan mevki vardı da DEiKU'luk da onların en düşüğü mü, peki Rayleigh hangi unvanla o mevkiye oturdu :SKendin demişsin. KK'nın ikinci adamı olarak bu kadarını olmalısın. Olamaman ayıp olurdu gülünç olurdu diyor. KK'nın ikinci adamı en az o seviyededir anlamı çıkıyor işte.:S
@Phoenix
Ben sanmıyorum. Bu İvankov bir dakka Akainu karşısında dayanamıyor. İvankov dediğimiz adam ile Vista'nın seviyesi arasında nasıl bir fark var bilemiyorum tabi. Neyse bugünlük çok tartıştım.Görürüz ileride fazla önemli bir konuda değil.
Edit:Ya da Jinbei bir kaç dakikalığına tutamıyor bile. Peki sence Jinbei ile Vista arasında ne kadar güç farkı vardır?
Ya kardeşim sana Luffy'nin söylediği sözü söylüyorum. Al bak. Nasıl yorumluyorsun bilmiyorum. Ama oradan çıkacak tek yorum var.Ne yani KK'in ikinci adamı olarak onlarca unvan mevki vardı da DEiKU'luk da onların en düşüğü mü, peki Rayleigh hangi unvanla o mevkiye oturdu :S