Söylenenler dışında Yugioh'tan Yami Marik ve Yami Bakura da bayağı iyiydi.
Yami Bakura spoiler;Söylenenler dışında Yugioh'tan Yami Marik ve Yami Bakura da bayağı iyiydi.
DoğruSöylenenler dışında Yugioh'tan Yami Marik ve Yami Bakura da bayağı iyiydi.
Benim de izlediğim zamanlarda Joey'den sonra favori karakterim oydu. Bir de ismini hatırlamadığım Yugi'ye ilk yenilgisini verip ruhunu çalan karakter de bayağı iyiydi.Yami Bakura spoiler;
Baş düşmandı zaten. Etkileyici bir karakterdi o yüzden çok severim.
Madara piyondu zaten. Kötü bir karakter değil kendisi.Dof 1, Aizen 2
Madarayı çok sevsem de kaliteli bir kötü olarak göremiyorum ne yazık ki. Sonu malum...
Rafael reisBenim de izlediğim zamanlarda Joey'den sonra favori karakterim oydu. Bir de ismini hatırlamadığım Yugi'ye ilk yenilgisini verip ruhunu çalan karakter de bayağı iyiydi.
Rafael'i diyorsun. Efsane karakterdir o da.Benim de izlediğim zamanlarda Joey'den sonra favori karakterim oydu. Bir de ismini hatırlamadığım Yugi'ye ilk yenilgisini verip ruhunu çalan karakter de bayağı iyiydi.
Seriyi tam bilmiyorum da birileri tarafından manipüle edildi diye okumuştum ama bu onu kötü olmaktan çıkarır mı?Madara piyondu zaten. Kötü bir karakter değil kendisi.
Çıkarmaz.Seriyi tam bilmiyorum da birileri tarafından manipüle edildi diye okumuştum ama bu onu kötü olmaktan çıkarır mı?