Aizen'i kötü olarak görüyor musun ?Aizen bu işin kitabını oturmuş baştan yazmıştır.Delikanlılığın kitabını yazdık derler ya aynı öyle. Ne zamandan beridir kullanıyorsun diye saldırdıklarında cevap verdiği o anı örnek alsınlar mesela.
Aizen sisteme karşı geldi. O kötü ise şinigamilerin alayı kötü hatta ilk 13 aizen den de kötü. Ben kötüyü geçtim gri bile demem aizen'e...
Kimseyi de iyi yapmıyor o zaman. İyi yok bleach deBleach’in Gerçek Kötüsü: Soul Society – Kahraman Baykuş
kahramanbaykus.com
Şu yazıyı okumuş muydun okumadıysan öneririm. Soul Society'in kötü olması Aizen'i iyi yapmıyor ama onu da belirteyim.
Bu mesajın nesine kızdın eyyy @Earendillİyi insan ve kötü insan ayırdımını ortadan kaldıran büyük adam
Canım istedi kardeş ne olmuş yaniBu mesajın nesine kızdın eyyy @Earendill
Kötülüğüne kötüdür tabii elini çamura bulaştırmıştır ama salt kötü değildir.Ssden daha kötü değil kısacası.Devrimci yönü var ama kibir,ego,bencillikle beraber.Hikayede Villain olmakla kötülük tamamen paralel olmak zorunda değil. @Earendill Ben onları zaten biliyorum yıllar önce yazıyorduk daha.Aslında bleach kanalı açsam iyiydi ama hiç beceremem o işleri pazarlama konusunda.Aizen'i kötü olarak görüyor musun ?