Kimblee'nin de gücü hiç gösterilmedi var ya.O hep canımı sıktı.Çok başarılı ve akıllı bir karakterdi.Lakin felsefe taşlarını doru düzgün kullandığını bile görmedikOroçi sonradan çok sıçtı, Naruto serisinde adam gibi bir kötü var, o da ilk arcında zaten malumunuz, gerisini çöpe at hepsi sevgi pıtırcığı.
Şimdi gelelim favori villanımıa:
Tek geçerim.
Ağır gıcık kapıyorum şu katana kullanan amerikalı konseptineBu arkadaşı da unutmayalım.
Toguro'nun o bi türlü ölmeyen kardeşi aşırı karaktersizdi. Sonu da çok trajik bitmişti.One Piece'ten Karasakal. Dof da fena değil.
HxH'den Kuroro ve Meruem.
JoJo'dan Dio ve Kira Yoşikage.
Yu Yu Hakusho'dan Toguro.
Dragon Ball'dan Cell.
Baki'den Hanma Yujiro.
Death Note'dan Light.
Bence seri bu konsepti güzel işlemişti.Ağır gıcık kapıyorum şu katana kullanan amerikalı konseptine
İyi yönleri var; ama katana kullanan amerikalı konseptleri çok komik ve sinir bozucu gelmiştir hep. En son Edo döneminde Japonyayı kurtaran amerikalı konsepti izlemiştim. O gün bugündür. Bu konseptten aşırı tiksinmeye başladım.Bence seri bu konsepti güzel işlemişti.
Bu çok abartı olmuş. Pek güzel olmaz zaten. Benim paylaştığımın en azından sıfırdan dünyası var.İyi yönleri var; ama katana kullanan amerikalı konseptleri çok komik ve sinir bozucu gelmiştir hep. En son Edo döneminde Japonyayı kurtaran amerikalı konsepti izlemiştim. O gün bugündür. Bu konseptten aşırı tiksinmeye başladım.
Al keyif çayı iç.Bu çok abartı olmuş. Pek güzel olmaz zaten. Benim paylaştığımın en azından sıfırdan dünyası var.