Tokyo Revengers'da ki boyunlar beni benden alıyor ya.Karakter tasarımından bahsediyorsak Tokyo Revengers da listede olmalıydı.
Edit:Noblesse de aynı şekilde.
Tokyo Revengers'da ki boyunlar beni benden alıyor ya.Karakter tasarımından bahsediyorsak Tokyo Revengers da listede olmalıydı.
Edit:Noblesse de aynı şekilde.
dış görünüşler iyi de.. hepsi kişilik olarak boş. hele o baş karakter ksjkTokyo Revengers'da ki boyunlar beni benden alıyor ya.
Yine de tasarım olarak ankette ki serilerin çoğuna bin basar.Mangakanın yaptığı en iyi şeydi karakter tasarımı.Tokyo Revengers'da ki boyunlar beni benden alıyor ya.
o karakterleri kullanmasını bilemedi. arka hikaye yazmakta çok kötü.Yine de tasarım olarak ankette ki serilerin çoğuna bin basar.Mangakanın yaptığı en iyi şeydi karakter tasarımı.
Kendine has bir tarzı vardı evet. Karakter tasarımı denince akla gelen ilk serilerden olmalı.Yine de tasarım olarak ankette ki serilerin çoğuna bin basar.Mangakanın yaptığı en iyi şeydi karakter tasarımı.
Kisaki öldüğünde bitirseydi en azından güzel bir seri olarak hatırlanırdı.Devam etmeyi ve serinin içine iyice sıçmayı tercih etti.o karakterleri kullanmasını bilemedi. arka hikaye yazmakta çok kötü.
o kısma kadar iyiydi hadi bir kaç sıkıntı vardı ama göz ardı edilebiliyordu. son bölümleri okumadım zaten skjdkfjKisaki öldüğünde bitirseydi en azından güzel bir seri olarak hatırlanırdı.Devam etmeyi ve serinin içine iyice sıçmayı tercih etti.
South'un boyuna 2 kafası sığar o ne la...Tokyo Revengers'da ki boyunlar beni benden alıyor ya.
Gördüğüm en dayanılmaz ana karakter olabilir Takemichi. Çetelerle alakalı bir manganın baş rolü böyle olmamalıydı.dış görünüşler iyi de.. hepsi kişilik olarak boş. hele o baş karakter ksjk
Karakterin ismini nasıl hatırladın, ben kisaki dışında nerdeyse kimseyi hatırlamıyorum, hepsi birbirine benziyordu.South'un boyuna 2 kafası sığar o ne la...