Onu ben sana mı yapacaktım. Carpe geldi bana ayarla demedi mi la ?? @Sakata GintokiRindo ile beni yapın yan yana. @NALAKA Rindou bana yapacaktı.
Onu ben sana mı yapacaktım. Carpe geldi bana ayarla demedi mi la ?? @Sakata GintokiRindo ile beni yapın yan yana. @NALAKA Rindou bana yapacaktı.
Hatırlamıyorum 1 sene olmuştur.Onu ben sana mı yapacaktım. Carpe geldi bana ayarla demedi mi la ?? @Sakata Gintoki
Yoo, öyle olursa ben kendim gider konuşurum da Rindou Tsukasanın yavuklusu.Onu ben sana mı yapacaktım. Carpe geldi bana ayarla demedi mi la ?? @Sakata Gintoki
Hatırlamadığın şeyi ne kendine yoruyosun evet şurdan bir Dare ve Rindou fan artı alalım.Hatırlamıyorum 1 sene olmuştur.
Alpamise ayarlamaya gerek yok. Gizliden nişanlı bile olabilirler.Yoo, öyle olursa ben kendim gider konuşurum da Rindou Tsukasanın yavuklusu.
Selim demiş ben kalmışım aklında. Erinayı da @Alpamis 'e ayarla çöpçatan seni.
Hayır istediğimi biliyorum üstünden 1 sene en az geçmiştir dedim. @Count Alucard da salça olmuştu Rindou için, onu şahit gösteriyorum.Hatırlamadığın şeyi ne kendine yoruyosun evet şurdan bir Dare ve Rindou fan artı alalım.
He zaten sen istemişsin carpe unutmamış.Hayır istediğimi biliyorum üstünden 1 sene en az geçmiştir dedim. @Count Alucard da salça olmuştu Rindou için, onu şahit gösteriyorum.
Al Selim, paint sağolsun.Hayır istediğimi biliyorum üstünden 1 sene en az geçmiştir dedim. @Count Alucard da salça olmuştu Rindou için, onu şahit gösteriyorum.
Ya offAl Selim, paint sağolsun.
Sağ ol ama kızıllığı nerde bunun.Al Selim, paint sağolsun.
Ya günahımı aldın işte. @Alpamis Erina'dan başkasına bakmaz.He zaten sen istemişsin carpe unutmamış.