Bildiğin fansın. Kabullen durumunu.Boş laf çevirme la, ben kimsenin fanı değilim, sözde laf yapmışsın kendi kendinize kurup alakasız durumları karıştırmayın diye fan deyip kendinle çelişmişsin. Önyargılarından arın da gel bana.
Bildiğin fansın. Kabullen durumunu.Boş laf çevirme la, ben kimsenin fanı değilim, sözde laf yapmışsın kendi kendinize kurup alakasız durumları karıştırmayın diye fan deyip kendinle çelişmişsin. Önyargılarından arın da gel bana.
Yalnız farkettiysen Rindou yenileceğini anladı diye şimdiden bahaneler arıyor. Yok yarışıma kazanma konsantremi bozma felan diye. Kesin önceden aramıştır Azami'yi gel bir ayar çek diye.https://serimanga.com/manga/shokugeki-no-soma/251/2
Yeni okudum daha Azami sen nasıl bir insansın ya tipe bak ya
Ya he he seni bu sayfa dışına alalım lütfen..Yalnız farkettiysen Rindou yenileceğini anladı diye şimdiden bahaneler arıyor. Yok yarışıma kazanma konsantremi bozma felan diye. Kesin önceden aramıştır Azami'yi gel bir ayar çek diye.
Gerçekler canını acıtır normal. Yine de geç değil Erina fan cluba üyeliğini yaptırabilirsin.Ya he he seni bu sayfa dışına alalım lütfen..
Ne gerçeği ?? Hepsi senin hayal ürünün çık o dünyandanGerçekler canını acıtır normal. Yine de geç değil Erina fan cluba üyeliğini yaptırabilirsin.
Acıdım sana şimdi. Rindou fanı olmak çok zor çok.Ne gerçeği ?? Hepsi senin hayal ürünün çık o dünyandan
Rindo bariz ikilemde işte, Garp iç çatışma dersin ama Rindo kabul etmezsin, ne adamsın?Acıdım sana şimdi. Rindou fanı olmak çok zor çok.
Ayıp ediyon ne öyle ne adamsın felan. Bir kız için yapma bunları Selim değmez.Rindo bariz ikilemde işte, Garp iç çatışma dersin ama Rindo kabul etmezsin, ne adamsın?