Sonuçta ana karakter değil mi?Ben sana demiştim o kötü dediği şey Saito içindir diye.
Sonuçta ana karakter değil mi?Ben sana demiştim o kötü dediği şey Saito içindir diye.
Herkes önünde eğilecek bu kaçınılmaz.Sonuçta ana karakter değil mi?
2-1 olur, abartmaya gerek yok.Souma Saitoya sapladı.Tepkiler ile bile gayet belli etti mangaka.3 0 alır bunu soma.
Erina dahil mi? Rindou ve Tsukasa hariç, onlar fazla gelir.Herkes önünde eğilecek bu kaçınılmaz.
Herkes Yukihira karşısında Yukihira da Erina karşısında eğilir.2-1 olur, abartmaya gerek yok.
Erina dahil mi? Rindou ve Tsukasa hariç, onlar fazla gelir.
Tsukasa sadece İshiki^ye bir ihtimal yenilir. İstersen iddiaya gidelim.Herkes Yukihira karşısında Yukihira da Erina karşısında eğilir.
Şu an için öyle olabilir. Ben ilerisi için konuşuyorum. Ama Erina için zaman farketmez. Her yerde her zaman yener. Tsukasa için vakit harcatmaz Erina'ya. Babasını yenecek Erina.Tsukasa sadece İshiki^ye bir ihtimal yenilir. İstersen iddiaya gidelim.
Onun babasında iş yok, kendine güvense gizli iş çevirmezdi.Şu an için öyle olabilir. Ben ilerisi için konuşuyorum. Ama Erina için zaman farketmez. Her yerde her zaman yener. Tsukasa için vakit harcatmaz Erina'ya. Babasını yenecek Erina.
gayet 3 0 gömecek.1 ve 2 numaraya gözdağı verecek bu şekilde.2-1 olur, abartmaya gerek yok.
Erina dahil mi? Rindou ve Tsukasa hariç, onlar fazla gelir.
torikodan sonra yavan gelir sana bu seri.Şuan yemek konusunda Toriko yetiyor bana.Ama konusu güzel ilerde izleyebilirim.Listeme eklendi.