Çıktı hem yine bölüm dolu doluydu. İftardan sonra izle.Çıktı mı ya hemen bakmaya çalışayım bari ..
Seslendirenler değişmiş mi bana mı öyle geldi?Silmenize gerek yok. Anime muhabbetine bu başlıkta devam edebilirsiniz.
Bu arada 2. sezon 13 bölüm olacakmış.
İzlemedim bölümü ve bildiğim kadarıyla da değişen yok. Kimin sesi değişik geldi mesela?Çıktı hem yine bölüm dolu doluydu. İftardan sonra izle.
Seslendirenler değişmiş mi bana mı öyle geldi?
Alice'nin sesi çok farklı geldi bana, biraz da Megumi ama özellikle Alice.İzlemedim bölümü ve bildiğim kadarıyla da değişen yok. Kimin sesi değişik geldi mesela?
Yok yok aynı sesler hep... Uzun zaman izlemeyince garip gelmiştir. Oha harbi 13 bölüm mü ? Olacakmış üzüldüm manga ya yetişirmiydi ki 22 bölüm falan olsa bilemedim.Alice'nin sesi çok farklı geldi bana, biraz da Megumi ama özellikle Alice.
Geçen sene de 12 bölüm diye başlamıştı sonra değişti, bu sene de aynısı olur, yeterli Manga bölümü var. Rindo'yu göstermeden bitirmezler.Yok yok aynı sesler hep... Uzun zaman izlemeyince garip gelmiştir. Oha harbi 13 bölüm mü ? Olacakmış üzüldüm manga ya yetişirmiydi ki 22 bölüm falan olsa bilemedim.
Aynen elit 10 gözüksün ya inş öyle olur. Sonra zaten 1 ya da 2 yıl yapmazlar. Ama çok bölüm olsun izletiyor kendini.... Bölüm de çok güzeldi. Alice çok tatlı yaGeçen sene de 12 bölüm diye başlamıştı sonra değişti, bu sene de aynısı olur, yeterli Manga bölümü var. Rindo'yu göstermeden bitirmezler.
Hem sana Rindou avatarı çıkardı. Bölüm gerçekten iyiydi sadece Megumi'yi biraz değişik yapmışlar sanırım. O bu kadar şey miydi?Aynen elit 10 gözüksün ya inş öyle olur. Sonra zaten 1 ya da 2 yıl yapmazlar. Ama çok bölüm olsun izletiyor kendini.... Bölüm de çok güzeldi. Alice çok tatlı ya
Şey miydi derken ?Hem sana Rindou avatarı çıkardı. Bölüm gerçekten iyiydi sadece Megumi'yi biraz değişik yapmışlar sanırım. O bu kadar şey miydi?
Diyecek bir şey bulamadım ama işte bu kadar heyecanlı sesi falan çıkıyor muydu? Hala bulamadım.Şey miydi derken ?