Hatırlamıyorum ben. Moria nasıl girmişti Wano'ya?Wano'dan.
Hatırlamıyorum ben. Moria nasıl girmişti Wano'ya?Wano'dan.
Ryuma - Garp - Xebec - Roger ve Newgate zirveler hepsi tek geçer imparatorlarıArtık inandım.Ryuma gelseymiş o kısa mangasındaki gibi Kaido'yu boynundan kesip tek atarmış direk. Tek atmayı bırak öldürürmüş daha doğrusu.
Kaido ile savaşıp tayfasını kaybetmişHatırlamıyorum ben. Moria nasıl girmişti Wano'ya?
Onu anlatmamıştı. Sadece Kaido ile savaşmaya gittiği ve o sırada Ryuma'nın cesedini çaldığı anlatılmıştı.Hatırlamıyorum ben. Moria nasıl girmişti Wano'ya?
Oden bile Kurozumilerden özür dileydi. Büyük utanç valla soykırım...Kozuki'leri iyi tarafa mı koydu? Aynı mangayı mı okuyoruz yahu?
Luffy ve Zoro bir 30 yaş büyük olsa geldikleri dönem Kanjuro'ya ve ailesine yapılanları gördüklerinde Kozuki felan bırakmazdı lan ortada. Çocuk katleden vahşiler hepsi.
Onu anlatmamıştı. Sadece Kaido ile savaşmaya gittiği ve o sırada Ryuma'nın cesedini çaldığı anlatılmıştı.
Teşekkürler. Kidd Ryuma Wano'dan gitti yazmışta. Ben öyle bir şey hatırlamıyorum. Var mıydı öyle bir şey? Zoro'nun köyünü kuranlar da Shimotsuki ama Ryuuma değildi diye hatırlıyorum.Kaido ile savaşıp tayfasını kaybetmiş
Ryuma gençliğin de Wano dan çıkıp dünyayı geziyor bu ayrı bir şey...Teşekkürler. Kidd Ryuma Wano'dan gitti yazmışta. Ben öyle bir şey hatırlamıyorum. Var mıydı öyle bir şey? Zoro'nun köyünü kuranlarda Shimotsuki ama Ryuuma değildi diye hatırlıyorum.
Sbs de açıklandı... :dRyuma'nın Shimotsuki olduğu kesin olarak açıklandı mı?
He tamamdır çıkıp gezmiş yine yani.Ryuma gençliğin de Wano dan çıkıp dünyayı geziyor bu ayrı bir şey...
Köyü kuran da Şu Enma’yı döven ünlü bir Shimotsuki demirci ve kılıç ustası... Kuina’nın büyük babasıymış hatta Sbs de söylendi... :d
Aynen Monster serisi var Ryuma’nın orada maceralarından biri anlatılıyor mesela :dHe tamamdır çıkıp gezmiş yine yani.
Çook önceden okuşmutum onu. Zar zor hatırlıyorum. Siyah saçlı bir Zoro'nun hikayesini anlatıyordu. :dAynen Monster serisi var Ryuma’nın orada maceralarından biri anlatılıyor mesela :d