Tek şansı Roger ve WB ile aynı çağa denk gelmemesi. Hele de Roger ile yoksa Roger bununla kestane partisi yapardı WB yine insancıl "Oğlum ol" falan deyip sonra çizerdi.Reis az kaldı sende çok canlar yakacaksın. Kılıç Tanrısı be
Tek şansı Roger ve WB ile aynı çağa denk gelmemesi. Hele de Roger ile yoksa Roger bununla kestane partisi yapardı WB yine insancıl "Oğlum ol" falan deyip sonra çizerdi.Reis az kaldı sende çok canlar yakacaksın. Kılıç Tanrısı be
Hahaha. Ben artık Ryuma’yı düşününce heyacandan yerimde duramıyorumAurası bugün bile hissediliyor. Öyle bir aurası var. Wano'nun etrafındaki hava olayları o yüzden.
Aynen reis Kılıç Tanrısı’na kesin öyle yaparlardıTek şansı Roger ve WB ile aynı çağa denk gelmemesi. Hele de Roger ile yoksa Roger bununla kestane partisi yapardı WB yine insancıl "Oğlum ol" falan deyip sonra çizerdi.
Canavar geliyor.Hahaha. Ben artık Ryuma’yı düşününce heyacandan yerimde duramıyorum
Canavar olsa yine iyi. Tanrı geliyorCanavar geliyor.
Kılıcını da karartmış. Eminim WB ve Roger gibi koka basıyordur. Zoro bile seviye olarak düşük olsa da benzer şeyi yapıyor.Canavar olsa yine iyi. Tanrı geliyor
Kesin yapıyor ya. Ryuma ile ilgili duyduklarımızı geçtim. Oda’nın yaptığı şu milliyetçilikten sonra Ryuma of ki ne offfKılıcını da karartmış. Eminim WB ve Roger gibi koka basıyordur. Zoro bile seviye olarak düşük olsa da benzer şeyi yapıyor.
Kutsalları tokatladığını gösterse de bir keyif sigarası yaksak.Kesin yapıyor ya. Ryuma ile ilgili duyduklarımızı geçtim. Oda’nın yaptığı şu milliyetçilikten sonra Ryuma of ki ne offf