Onu biliyorum zaten. Yenileyebilir dedim ondan. Kökenini değiştirebilir bu ejderha kesme mevzusunun.
Onu biliyorum zaten. Yenileyebilir dedim ondan. Kökenini değiştirebilir bu ejderha kesme mevzusunun.
Ben o söylentiye inanıyorum. Momo'nun meyvesinin Kaido'ya benzemesi ve Kaido'nun ejderha formuna tepki göstermesi var bir bağlantı çıkacaktır.O yapay meyveyi Kaido'dan etkilenerek yapıldığı söyleniyordu. Belki de kökeni daha eskiye dayanıyordur. Sonuçta simgeleri bile ejderha ile ilgili. Bir şeyler çıkmasını umuyorum buradan.
Değiştirecektir zaten. Oda zamanla op evrenini geliştirdi. Şu anki Op evrenine uyarlar.Ben o söylentiye inanıyorum. Momo'nun meyvesinin Kaido'ya benzemesi ve Kaido'nun ejderha formuna tepki göstermesi var bir bağlantı çıkacaktır.
Ama dediğim gibi uyandırılmış zoan gibi bir şey çıkabilir de direkt Kaido'nun meyvesi çıkması bence biraz zor.
Hikayenin originini değiştirirse ancak dediğin olabilir.
Bu benim de aklıma geldi. Belki zamanında Kaido'nun meyveyi yiyen birini ejderha çorbası yapmış olabilir.Gökyüzünde beliren ejderha olayı biraz garibime gitti. Acaba o zamanlar KAido'nun meyvesini yemiş birisini mi kesti? Çünkü Kaido'nun gözüktüğü kısımlara ben benzettim. Sanki geçmişini yenileyip tekrar sunacak bize.
Aynen.Bu adam karakter ve tip olarak Luffy-Zoro karışımına benzemiyor mu sizce de?
Aslında davranış olarak da Zoro'ya baya benzediği yönler var.Aynen.
Davranış: Luffy
Tip:Zoro
Zoro'ya değil de, genel olarak samuraylara falan benziyor. Samuray onuru falan şeklinde.Aslında davranış olarak da Zoro'ya baya benzediği yönler var.