Yani Garp aynı anda 3 amiral mi alıyor ben anlamadım ?Seri sonu Luffy o seviyeye gelecektir. Aynı şekilde Roger ve Garp'da o seviyede büyük ihtimal. Bknz; Garp ve Roger'ın Rocks tayfasını dağıtması.
Yani Garp aynı anda 3 amiral mi alıyor ben anlamadım ?Seri sonu Luffy o seviyeye gelecektir. Aynı şekilde Roger ve Garp'da o seviyede büyük ihtimal. Bknz; Garp ve Roger'ın Rocks tayfasını dağıtması.
Bunların hepsi farazi laflar. Hiçbir dayanağı yok. Rocks tayfasında amiral gücünde kaç kişi olduğu da belli değil.Seri sonu Luffy o seviyeye gelecektir. Aynı şekilde Roger ve Garp'da o seviyede büyük ihtimal. Bknz; Garp ve Roger'ın Rocks tayfasını dağıtması.
Kaido ve Big Mom ortaklığı Rocks'tan bile güçlü. Bu mantıkla Garp ve Big Mom, Roger ve Garp'tan güçlü olur mu?Seri sonu Luffy o seviyeye gelecektir. Aynı şekilde Roger ve Garp'da o seviyede büyük ihtimal. Bknz; Garp ve Roger'ın Rocks tayfasını dağıtması.
Yine rüya görmeye başladı uyandıralım arkadaşlar şunu. :ddRyuma güç olarak mazinin Zoro'sudur. Seri sonu Zoro>Garp olduğuna göre Ryuma>Garp çok açık, çok net ve çok basit bir sonuçtur.
Abi serinin zirvesi nasıl garp oluyor önümüzde don örneği.varken.Kaido g4 luffye tek atmış garp daha dona atamıyor.Bu serinin zirvesi şimdilik Garp
Don Chinjao örneği nedir?Abi serinin zirvesi nasıl garp oluyor önümüzde don örneği.varken.Kaido g4 luffye tek atmış garp daha dona atamıyor.