Bir tek kaido çömez sayılırdı,wb'de benzer yaşlardaydı.Garp zirve diyip diğerleri çömezdi demek gerçeği yadsımak oluyor.
Bir tek kaido çömez sayılırdı,wb'de benzer yaşlardaydı.Garp zirve diyip diğerleri çömezdi demek gerçeği yadsımak oluyor.
Bence biz E. Oda'ya bi' haber salalım, Sengoku değil sen anlat güçlerini. Başarabileceğine tüm kalbimle inanıyorum.
Senin için düzelttim fandaşKatakuri'ye nerdeyse denk denen muazzam dehsetul vahşet Jack şu an 28 yaşında. Jack vs Big Mom potansiyeli konussun bence
La adam bölümün içinde bunlar şimdi birleşirse dünyanın gördüğü en korkutucu tayfa olur demiş Rocks'ı anlattığı bölümde, arkadaş da diyor ki güçleri arasındaki farkı abartıyorsunuz. Tövbe estağfurullah ya Hani göreceli bile değil, adam demiş ki "38 sene önceki hallerinden çok daha fazla güçlüler" ama yok, burada biz Garp haterı olduğumuz için böyle diyoruz. Şaka gibi yeminle :dRocks gibi tayfayı bile geride bırakabilirler ama çok güçlüydüler o zaman. xd
Dediğime ters bir cümle yok,neyin boşu bu ? Garp da zirve gücünde değildi diğerleri de.Bence biz E. Oda'ya bi' haber salalım, Sengoku değil sen anlat güçlerini. Başarabileceğine tüm kalbimle inanıyorum.
Önde duruyor demedim.Neden Garp ve Roger ona bakıyorlar onu hedef almışlar yani.Madem 2 vs 4 oldu diyorsunuz tek bir düşmana odaklanmaları tamamen saçma.Toplu savaşta karşına çıkan gruba karşı tetikte olursun.Dördü de güçlü isimlerken hele.Kaptan olduğu için önde duruyor olabilir mi acaba ? Wb'de zaten silahımı kaldırayım da az havayı döveyim diyordu.
2 vs 1 varsa kaptanın kararı olabilir.Wb Oden ve Shanks ile dövüşürken diğerlerine çekilmelerini söylüyor.Karasakal da dövüşürken aynı şekilde.Xebec'in karakterist özelliklerini biliyor muyuz da Xebec'in vs tarzını söyleyebiliyoruz?
Dediğime ters bir cümle yok,neyin boşu bu ? Garp da zirve gücünde değildi diğerleri de.
Anlıyorum.10 yaşında elbaf yıkan karakteri 28 yaşında küçülttükçe küçülttüler,küçülsün de cebime girsin madem :d
Wb konusunda haklısın. Big Mom konusunu da örnek olarak gösterebiliriz.(Katakuri'nin çerçeveyi kurtarması üzerine Big Mom'un söylemi v.s)2 vs 1 varsa kaptanın kararı olabilir.Wb Oden ve Shanks ile dövüşürken diğerlerine çekilmelerini söylüyor.Karasakal da dövüşürken aynı şekilde.