Yahu adamın neyini gördük de bu kadar övülüyor. Denilenler kendi serisi ve şuan ki söylemlerden ibaret. Bunların hepsi olsa bile adamın kendi serisinde yendiği rakibi gördük. Mangada geçen bilgi tek başına gösterdiği fakat bu imkansıza yakın bir şey. Inu ve Neko Jack'e nasıl karşı koyuyorlarsa bu tip bir şey olduğu aşikar. Yani Wano'nun diğer savaşçılarının öyle durup beklemesi hiç bir serinin mantığına sığmaz sadece Onepiece'nin değil. Yıllardır Wano'yu ele geçirememişler bile diyorsun. Hangi yıllar boyunca bu? Bilinmiyor. Kim ele geçirememiş? Bilinmiyor. Hiç bir şeyi bilmediğimiz konuda serinin nerdeyse zirve dinamiği olan Roger ve WB'den güçlü bir hale geliyor adam öyle mi? Bu komiklikten öte saçmalıktır yapmayın etmeyin ya. Denizcilerin hükümetin korkmasına neden olmuş diyorsun ama Kizaru'nun ben gideyim demesinden hiç bahsetmiyorsun. Yani Kizaru o kadar çok korkuyor ki gitmek istiyor yani öyle mi?Evet, değersizleştiriyor. Yaptığının bir farkı yok ki. Birileri şişiriyor, o zaman ben de gömeyim mantığını hiç mantıklı bulmuyorum. Neyse sonuçta karar senin karışmak ne bana düşer ne de severim o tarz şeyleri.
Diğer konuya geçersek, mangada geçen bilgi tek başına gösterdiği. Yanındakilerde savaşırlar, tıpkı Wb'nin yanında savaşan adamlar gibi. Fakat bu kendi başına Wano'nun ne kadar güçlü olduğunu göstermesini engellemiyor. Yüzyıllardır Wano'yu ele geçirmemişler bile. Burada hiç Ryuma efsanesinin önemi yok mu? Bir abartı elinde bir çok konuda bilgi ağı olan denizcilerin, hükümetin korkmasına mı neden olmuş?
Wano daha tam başlamadan önce bunlar oldu da Wano da şöyle savaşcılar var böyle savaşcılar var diye övüp durdular. Sonra ne oldu? Gördüğümüz gibi Kaido ve tayfası kasıp kavuruyor buraları. Sonra Wano savaşcılarından korkuyorlar değil mi?