Gün geçmiyor ki...Garp-kun'a yazık olur. Wb ve Roger'a diş geçiremeyen adam Wb ve Roger'dan güçlü olma ihtimali kuvvetli olan adam karşısında solucan muamelesi görür. Hele ki bu adam kılıç ustası ise...
Gün geçmiyor ki...Garp-kun'a yazık olur. Wb ve Roger'a diş geçiremeyen adam Wb ve Roger'dan güçlü olma ihtimali kuvvetli olan adam karşısında solucan muamelesi görür. Hele ki bu adam kılıç ustası ise...
Kör olmayalım değil mi ?Gün geçmiyor ki...
Desene Luffy'nin köyüne girmeye korkacaklar yüzyıllar sonra.Valla kutsalların maşası cpler olunca Ryuma bir kaç cp ajanı kesip ünlenmiş de olabilir.
He isterse bütün denizciler yüklemiş olsun. O zamanın seviyesini bilmediğimiz için hala desteksiz bir bilgi olarak kalıyor.
Sizin mantığınızı yansıtmaya çalıştım benMantığını seveyim be yürüüü!
Olmuş olmuş harikaaaaSizin mantığınızı yansıtmaya çalıştım ben
Olmamış mı?
Luffy köyünü sabah akşam korusa ve bir kültür oluşsa wanodaki gibi. Ve o kadar kalabalık olsa neden olmasın.Desene Luffy'nin köyüne girmeye korkacaklar yüzyıllar sonra.
Garp yaşarken köyüne kulaçan oluyorlar, adam ölmüş gitmiş yüzyıllar olmuş hala 3,5 atıyorlar.Luffy köyünü sabah akşam korusa ve bir kültür oluşsa wanodaki gibi. Ve o kadar kalabalık olsa neden olmasın.
Garp o tabelayı astıktan sonra saldırdılar mı o önemli.Garp yaşarken köyüne kulaçan oluyorlar, adam ölmüş gitmiş yüzyıllar olmuş hala 3,5 atıyorlar.