''Altın akçe gibi, doğru sözün de milliyeti yoktur.''@Roronoa Zoro
İddia konusuna bakmadın değil mi? Oyuna geliyorsun bak, bu pıçakçı şimdi böyle yazıyor ama vakti dolunca 180 derece dönecek yapma etme. :S
A. CLAUDİUS
''Altın akçe gibi, doğru sözün de milliyeti yoktur.''@Roronoa Zoro
İddia konusuna bakmadın değil mi? Oyuna geliyorsun bak, bu pıçakçı şimdi böyle yazıyor ama vakti dolunca 180 derece dönecek yapma etme. :S
Yalan dolan mı yapalım ? Luffy gibi eğilip büküleceğimize Zoro gibi kırılmayı yeğleriz@Roronoa Zoro
Kafana kılıç mı düştü lanYalan dolan mı yapalım ? Luffy gibi eğilip büküleceğimize Zoro gibi kırılmayı yeğleriz
Kullandım attım onu diyorsun yani? O da güzel.Ben onu tanıyorum canım. Zoro'yu sevmediğini biliyorum. İlk attığı mesaj tam da değinmek istediğim konuya temas ediyordu, o yüzden onu alıntıladım. Daha geçen tartıştım adamla.
Hayır, erkek. Oradan bir şey okuma. Çok özensiz iş yapmışlar. Benim çevirim bu.Smoker ryuuma kadınmı One Piece wiki de kadın diyorda çeviride hatamı var acaba.
İşime geldi diyelim. Ayrıca, demek ki zorla da olsa gerçekleri söyleyebiliyormuş.Kullandım attım onu diyorsun yani? O da güzel.
@serimu
Ooo güzel laf Zoro fanı ve Luffy haterı kardeş. Özlettin kendini gel arada bir. :/
@Eustass Captain Kidd
Secdeye yatınca belden iyi kırıldı ama ha xd
Acaba dedim Oda trolledimi kral kadınHayır, erkek. Oradan bir şey okuma. Çok özensiz iş yapmışlar. Benim çevirim bu.
http://korsanfan.com/konu/ryuma-†.193/
Doğru yolu bul kardeş.@Eustass Captain Kidd Biraz daha zorlasan Ryuma alır diyeceğim
Kılıç tarlasında yolumu kaybettim.Kafana kılıç mı düştü lan
Lastik değiliz ki nereye çekilirsek oraya uzayalımKullandım attım onu diyorsun yani? O da güzel.
@serimu
Ooo güzel laf Zoro fanı ve Luffy haterı kardeş. Özlettin kendini gel arada bir. :/
@Eustass Captain Kidd
Secdeye yatınca belden iyi kırıldı ama ha xd
Teknik fena değil, ters psikoloji yapmışsın falan ama ironi içerik anlaşılsın diye fazla abartmışsın. Bence yeterli seviyeyi bulmak için çalışmalarına devam et. İyi forumlar.Ryuuma nedir ya. Her lakabı 'Kral' olan son nokta oluyorsa Cobra da Kral. Ölçüde neymiş, ejderha kesmiş. Çok değil 1 tane Amiral ejderha soykırımı yapar. Birde Garp'tan bahsediliyor. Luffy'nin Kraken'i peti yaptığı gibi ejderyadan binek yapar Garp. Zoro'nun kuyudaki kurbağa benzetmesi işte Ryuuma. Boş beleş bir dönemde yaşamış, insanlar dragonlardan falan korkuyor. Bence Ryuuma sadece anlam çıkarılmak için çizilmiş Mihawk bile etmeyen biri.