Bu prodüksiyon işini sevdim amaReklamdan bahsetmiyorum neyse boşver
Shikicell ilk sana sataşırken çıkmıştı nerelere geldi
İlerde zor duruma düşersen, sana kapımız her zaman açık
Bu prodüksiyon işini sevdim amaReklamdan bahsetmiyorum neyse boşver
Ben niye zora düşeyim, düşersem neden sana geleyim ama bir nevi bizim yüzümüzden ortaya çıktığı kesin.Bu prodüksiyon işini sevdim ama
Shikicell ilk sana sataşırken çıkmıştı nerelere geldi
İlerde zor duruma düşersen, sana kapımız her zaman açık
Bu kadar gaddar olunursa doğal hani diğerleri bu kadar iyi çeviri edit yapamıyor atıp olmasın çok iyi yapmayalım; tekelleşip tüm müşterileri kapmayalım demeseydiniz, ben de sıradan bir vatandaş gibi seçme özgürlüğümü kullanacaktım şimdi mecburen sizden okuyorumBen niye zora düşeyim, düşersem neden sana geleyim ama bir nevi bizim yüzümüzden ortaya çıktığı kesin.
İşte duydunuz derdi üyeler falan değil. Tam tersi kaliteye karşı yani size karşı bir harekettir. Buna mı evet diyeceksinizBu kadar gaddar olunursa doğal hani diğerleri bu kadar iyi çeviri edit yapamıyor atıp olmasın çok iyi yapmayalım; tekelleşip tüm müşterileri kapmayalım demeseydiniz, ben de sıradan bir vatandaş gibi seçme özgürlüğümü kullanacaktım şimdi mecburen sizden okuyorum
Artık buna bir demenin zamanı geldi işte olayın özü bu kadar mantıklı ve net
İyice geç oldu, ben sütümü içmeye mi gitsem
Mübarek, 2014'te yazdığım yazıları bulduğum için ergene bağladım şu an. O yüzden hiçbir şey ruhumu okşayamaz, onun dışında...Övgü, methiye, güzelleme.. ruhu okşayan herşey asıl zenginlik bu değil mi
Bize de at da, okuyalım gülünecek bişey varsa tek gülmek olmaz. Sınıfta öğretmenlerin ilk öğrettiği şey gülünecek bişey varda hep beraber gülekMübarek, 2014'te yazdığım yazıları bulduğum için ergene bağladım şu an. O yüzden hiçbir şey ruhumu okşayamaz, onun dışında...
Fazla insan tanımamanızdan sanırım motivasyonla alakası yokHayatımda senin kadar motivasyonu yüksek birini görmedim. Bu azmini neye borçlusun?
Edebiyat bölümünde çok var. Mobilde uğraştırma şimdi.Bize de at da, okuyalım gülünecek bişey varsa tek gülmek olmaz. Sınıfta öğretmenlerin ilk öğrettiği şey gülünecek bişey varda hep beraber gülek
Fazla insan tanımamanızdan sanırım motivasyonla alakası yok
Kanatlarım var ondan sana da takalım mı? Cüzi
Fotoğrafı üye fotoğrafları konusuna mı atmak gerek?
Farkettim okuyup sonraki incelemelerde intihal riskini göze alıp bazı bölümlerini kullanacağımEdebiyat bölümünde çok var. Mobilde uğraştırma şimdi.
Anlıyorum.Bize de at da, okuyalım gülünecek bişey varsa tek gülmek olmaz. Sınıfta öğretmenlerin ilk öğrettiği şey gülünecek bişey varda hep beraber gülek
Fazla insan tanımamanızdan sanırım motivasyonla alakası yok
Kanatlarım var ondan sana da takalım mı? Cüzi
Fotoğrafı üye fotoğrafları konusuna mı atmak gerek?