Halini hatrını sormuştur. Malum reisteki hava kimsede yok. Konseyin alayı yaşlı.Şu kadimler ile ne konuştu merak ediyorum.
Katılıyorum kelle ödülü beraber açıklanan karakterlerde bir güç dengesi oluşturuyor adam. 5.milyar > 4.6 milyar > 4.3 Milyar > 4 Milyar.Luffynin tek başına yeneceği tek yonkou olacak.
Ben hala eski 4lüden en güçsüzü olduğunu düşünüyorum?
Shanksın Luffyle karşılaştıktan sonra Teache denk gelmesi de olası bence. Ben de Teachin Shanksı öldüreceğini düşünüyorm.Shanks Teach'e meze olacak.
Eski 4'lüden en güçsüzü olduğu konusuna katılıyorum.
Güç=ödül diyen biri değilim ama en orantılı denilen tayfanın kaptanının ödülü diğer yonkoulardan düşükse bence diğerlerinden 1 2 tık alttadır.Katılıyorum kelle ödülü beraber açıklanan karakterlerde bir güç dengesi oluşturuyor adam. 5.milyar > 4.6 milyar > 4.3 Milyar > 4 Milyar.
Güç=Ödül değil ama beraber açıklanan adamlarda mangaka kendine sıralama yapıyor. Lordlar ödülleri durmuş adamlar. İmparatorlar, Novalar, Bilmem ne korsanları falan diye tayfalara kendi için de bakarsan Ödül = güç olur ama Jack 1 milyar olduğu için Katakuri ile denk olmadığı gibi Jimbei 400 olduğu için Perosperodan güçsüz değil.Shanksın Luffyle karşılaştıktan sonra Teache denk gelmesi de olası bence. Ben de Teachin Shanksı öldüreceğini düşünüyorm.
Güç=ödül diyen biri değilim ama en orantılı denilen tayfanın kaptanının ödülü diğer yonkoulardan düşükse bence diğerlerinden 1 2 tık alttadır.
Sana laf etmedim yav haklısın zatenGüç=Ödül değil ama beraber açıklanan adamlarda mangaka kendine sıralama yapıyor. Lordlar ödülleri durmuş adamlar. İmparatorlar, Novalar, Bilmem ne korsanları falan diye tayfalara kendi için de bakarsan Ödül = güç olur ama Jack 1 milyar olduğu için Katakuri ile denk olmadığı gibi Jimbei 400 olduğu için Perosperodan güçsüz değil.
Hayır VINSMOKE Sanji > Zoro deriz jdkdkdkSana laf etmedim yav haklısın zaten
Burdan Sanji>Zoro diyebiliyo muyuz hocam sşxmdisçsid
Karasakal bunu döverse Shanks serinin en mal karakteri ünvanını alır. Elinde o kadar fırsat varken öldürmediği adam gelip bunu dövüyor.Karasakal bunu iyice dövüb öldürürse daha iyi olur