Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Shanks

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 380 83.5%
  • Sevmem

Kullanılan: 75 16.5%

• Kullanılan toplam oy
    455
Kumar borcunu ödemesi gereken tiple Hiyori ile aynı konuma koyarak ajitasyonun dibine vurmuş biri olarak bütün bunları dememiş olsan bir anlamı olacak da :hhh:

Varsa diyecek lafın burası Shanks konusu önce doğru yerde yazmayı öğren, sonra bana laf edersin.
Konunun özü kendini satmak olduğu için ikisi de yaşam mücadelesi veriyor ya hani :D:D Ama anlamamanı anlıyorum insanlar böyle sinir harbinde mantıklı düşünemezler. :D

Sen ilk önce ben farklı yere yazmışsam ve buna cevap vereceksen bunu gidip Genel Tartışmaya taşırsın bana laf atmadan önce kendi pisliğini temizle. Ha kaldı ki senin de konu dışı mesajlarının olduğu konular da var. Çocuğa bak yaaa gelmiş benle ayn hatayı yapıyor sonra da git öğren falan diyor cidden komedi ya :D:D: İnsan hiç mi kendini bilmez arkadaş :D

Eee yani ?

Benim adamı yerdiğim konu hakkında yazacaksan yaz, yoksa niye gene hülyalara dalıp olayı başka yönlere çekiyorsun adamı eleştirdiğim konuyu görmedin mi :hıh:

Koruyamayan edemeyen falan sıkıntı değil bizim için önemli olan çalışması ;) Thatch olayında ağırlığını koydu Ace'nin dik başlı bir insan olması onun suçu değil bizi Ace'yi öyle seviyoruz WB'yi de böyle :artiz:

WB'nin tek sözü garantidir OP aleminde arkadaşına kötü davranıldığında bütün dünyayı nasıl hizaya getirdiğini balıkadam adasının geçmiş zamanlarının anlatıldığı bölümlerde görebilirsin :ehe:
Nee e yanisi? Sen anca sevmediğin karakterleri saçma bir şekilde yermeye çalışırsın zaten Ferit. Konu sevdiğin karakter olunca da bilmezlikten görmezden gelirsin.:D Adam gelmiş seninkini namusunu kurtarmış, şerefini kurtarmış.:D WB'yi eleştirmeyen kimseyi eleştirmesin. Gardaşım dediği adamı çorba yaptılar. Karısını belki de öldürdüler, oğlu kaçtı. Kızı, pezoların eline düşmüş. Ülkesi inim inim inletiliyor. WB'nin hiçbir şeyden haberi yok güvertesinde hemşirelerle güneşleniyor. Kirli parayı da adasına akıtıyor. Ne güzel.:D

Ace söz verdiği şeyden hiç bahsetmemiş bile. Sen bekle ben birazdan gelicem diyip tüymüş. Kız da Ace'i bekliyor gelip kurtaracak diye. Gelemez abisi, gururuna yediremediği için kendi öldürdü. Oysa sözünü tutamayışı gururuna daha az ağır geliyormuş.

Shanks konusundan ayrı olacak ama Roger'ın Kutsal Ejder korumadığı gayet açık.
Shanks'e dönelim kendisi sevdiğim bir karakterdir.Kral Hakinin detaylarını ve neler yapabileceğini bu adamda görecez diye düşünüyorum.
Shanks'ı severim ben de iyi bir mentor olduğuna inanıyorum.

Yalnız öyle demiyor Luffy ve Law ile hedeflerimiz aynı olmadığı iyi oldu kaynaklarımızı onlara karşı harcamayacağız diyor.
E bu yine Kaido'nun ordusu muhabbetine dönüyor.Kaynaklarını onlara harcasalar bile Kaido'ya karşı koyamayacaklarını biliyorlar

Bir yerde arkadaşlarına küfretti diye şehri dümdüz eden korsanla, oğlu öldürüldükten sonra ağırlığını koyamayan(Thatch), kardeşim dediği adamdan bir haber(Oden), ve yine oğlunu koruyamayan(Ace) iskele babasını karşılaştırmakta fanlıktan gözü kararmış kişilerin yapabileceği bir şakaydı.....
Shanks totoşuyla Oyajiyi mi karşılaştırıyorsun

Roger'ın en büyük düşmanı Xebec onu bir öğren ilk önce, Roger'ın orada neden olduğuyla alakalı sinyalini zaten vermiş bu sebepten dolayı.

Xebec'le kapışması neyle alakalı onu kimse bilmiyor, kutsal ejderleri Roger mı koruyor onu da kimse bilmiyor. Mekanda Garp'ın olması bu konuyu bir nebze özetler niteliğinde. Bilinmeyen üzerinden yalamak kelimesini kullanmak biraz absürt. Biraz karaktere sallarken içi dolu cümleler kurmanı tavsiye ederim yoksa Oden'den daha komik duruma düşersin.
Evet yine üstten ve sert bir yorum.Şaşırtmadı
Oden komik duruma düştü diyen adamla tartışma yapmıyım bari bende.Anlatırdım uzun uzunda anlayacağını sanmıyorum.Sen boş boş saldıracak karakter arayışlarına devam et,gerçekliklerle oyna anladığım kadarıyla seviyorsun bu işi.
Buda üstten bakış açısıdır.Bu dille anlaştığın için insanlarla bu yola başvurdum.

Shanks WB'den o yaşına rağmen çok daha olgun bir karakterdi. WB gitsin hemşirelerle güneşlensin. WB diyorlar yav..:(

Evet yine üstten ve sert bir yorum.Şaşırtmadı
Oden komik duruma düştü diyen adamla tartışma yapmıyım bari bende.Anlatırdım uzun uzunda anlayacağını sanmıyorum.Sen boş boş saldıracak karakter arayışlarına devam et,gerçekliklerle oyna anladığım kadarıyla seviyorsun bu işi.
Buda üstten bakış açısıdır.Bu dille anlaştığın için insanlarla bu yola başvurdum.
Şımarık şımarık konuşup gerçeklikten bahsedip Roger'ı kutsal yalayıcı diye itham eden sen mi söylüyorsun bunları?
Aga bu forumdaki insanlar neden ne söylediğinin farkında değil? Cidden kabak tadı vermeye başladı. Manga'daki bilgileri çarpıtarak konuşuyorsun sonra da gerçekliklerle oynadın diye bana laf atıyorsun.

E bu yine Kaido'nun ordusu muhabbetine dönüyor.Kaynaklarını onlara harcasalar bile Kaido'ya karşı koyamayacaklarını biliyorlar
Olabilir Shanks'i zayıf halka olarak görmüşlerdir bu yüzden onu seçmişlerdir ama sayfada Kaido'yu alamayız falan demiyor e yani diye geçilebilecek bir şey değil aynı hedefe sahip olmamaya vurgu yapıyor.

Hadi hadi, Shanks çocuk yaşına rağmen Roger'ın gemisinde gezerken Luffy'e daha yaşın küçük diyordu. Buradan sinirin vardır ona, bide gorosei mevzusu var. :D Bakalım ondan ne çıkacak.
Shanks sırf bu yüzden tehlikeli olduğunu düşünmüş de olabilir. Burada Shanks ile WB'yi kıyasklıyoruz. Bu açıdan WB diz çöker tövbe ister Shanks karşısında.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık