Shanks'ın adamları arasında ödül olarak çok fark yok.Hepsi birbirine yakın.Dengeli nasıl oluyor?
Shanks'ın adamları arasında ödül olarak çok fark yok.Hepsi birbirine yakın.Dengeli nasıl oluyor?
Heee anladım. Bu mantıkla konuşuyorlar o ZamanShanks'ın adamları arasında ödül olarak çok fark yok.Hepsi birbirine yakın.
Haklısın ancak şöyle bir durum var diğer imparatorlar hakkında bilgi verilirken tayfalarına vurgu yapılmadı. Shanks hakkında bilgi verirken ise hem tayfa vurgusu var hem de tek tek 3 önemli adamının ismi vurgulanıyor. BENCE bu 3'lü diğer imparatorların adamlarından önde.Shanks'ın tayfasına asla en güçlü tayfa denmedi.En dengeli tayfa dendi sadece.
Kutsal diyorsun yani.Doflamingo'nun uzaktan kuzeni çıkacak.
Ufak uşaklar gibi... Yerimiz yurdumuz belli aslında gelip Teachi çizmeye çalışabilir ama denemiyor.Şenks dışında amiral yoktur bence.Adamın ağzından teech eksik olmuyor ama yapabildiği bir tane bile icraat yok.En son Gorosei abisine şikayet ediyordu.
Vivre kart bilgisi o.Salla onları.Bu Shanks değil mi Amiral ile dövüşecek kadar güçlü denilen? Adamın tayfası Amiral kaynıyormuş.
Diğer imparatorların da tayfalarına vurgu var ama dediğin gibi Shanks'ın ilk 3 adamına ayrı bir vurgu var.Diğerlerinden daha güçlü çıkabilirler ama denge lafı kafa karıştırıyor.Shanks'ın tayfa ödül olarak en dengeli tayfa denebilir diyor denizci.O zaman bu mantıkla Beckman ile atıyorum 4.adam arasında uçurum bir ödül farkı olmayacak ya da 5.adam arasında.Böyle bir tayfayı dengelemesi için Shanks'ın diğerler imparatorlardan zayıf çıkması gerekir anca.En zayıf imparator ve tayfasının açık ara Teach olduğunu düşünüyorum ama şu an.Haklısın ancak şöyle bir durum var diğer imparatorlar hakkında bilgi verilirken tayfalarına vurgu yapılmadı. Shanks hakkında bilgi verirken ise hem tayfa vurgusu var hem de tek tek 3 önemli adamının ismi vurgulanıyor. BENCE bu 3'lü diğer imparatorların adamlarından önde.
Gördüğümüz her yonkounun 20 30k adamı var.Muhtemelen bu bizim tayfa gibi 10 kusur adamdan oluşuyor.Diğer imparatorların da tayfalarına vurgu var ama dediğin gibi Shanks'ın ilk 3 adamına ayrı bir vurgu var.Diğerlerinden daha güçlü çıkabilirler ama denge lafı kafa karıştırıyor.Shanks'ın tayfa ödül olarak en dengeli tayfa denebilir diyor denizci.O zaman bu mantıkla Beckman ile atıyorum 4.adam arasında uçurum bir ödül farkı olmayacak ya da 5.adam arasında.Böyle bir tayfayı dengelemesi için Shanks'ın diğerler imparatorlardan zayıf çıkması gerekir anca.
Kart değil, editör onaylı dergi makalesiymiş. Kesin bakmamak lazım aynen. Ama Oda'ya yakın adamlar böyle düşünüyor işte.Vivre kart bilgisi o.Salla onları.