En güçlü falan deil balon gibi şişiriyolar.Tamam adam Yonkou ama adamı KK gibi gösteriyolar.WB'yi alır diyenler,kolu olsa KK olur diyenler var.Bu kadar şişirmeyin.
Eğer MF'de Teach gitseydi ama Shanks Denicilerle savaşsaydı Shanks kaybedecekti.3 amiralden 2 si hala aspasağlam artı Garp ve Sengoku da sahaya inmişti.
Tabi bunun bedeli olarak Marineford adası yıkılırdı özellikle Teach de savaşsaydı.Sengoku ve Teachin titreşimleri bile yeter.
Bir de Sengoku'nun WB olan saygısı ve Shanks'la olan garip bağı.Eğer sensen kabul ediyorum diyor Sengoku.
Sonuç olarak,abartmayın lütfen şu adamı.
Eğer MF'de Teach gitseydi ama Shanks Denicilerle savaşsaydı Shanks kaybedecekti.3 amiralden 2 si hala aspasağlam artı Garp ve Sengoku da sahaya inmişti.
Tabi bunun bedeli olarak Marineford adası yıkılırdı özellikle Teach de savaşsaydı.Sengoku ve Teachin titreşimleri bile yeter.
Bir de Sengoku'nun WB olan saygısı ve Shanks'la olan garip bağı.Eğer sensen kabul ediyorum diyor Sengoku.
Sonuç olarak,abartmayın lütfen şu adamı.
başka bir görevi yok kiShanks'ın sürekli uzaklara dalıp elinde aranıyor posteri ile "Yakında görüşeceğiz, Luffy" demesinden sıkıldım gerçekten. Reis az aksiyonda görelim seni istiyoruz da sen harekete geçince yanında Gorosei'ler falan oluyor o da sıkıntı biraz.