Şu adamdan Aizen - Juha Bach gibi bir şey çıksın sitedeki en büyük fanı ben olurum herhalde. :dAizen - Juha Bach çıkacak diye düşündürmeye başladı. Lanet olsun iyi halini zaten seviyorum , kötü karakter çıkarsa daha çok seveceğim sanırım
Adam her şeyden önce korsan. Bartolomeo çok boş bir hareket yapmıştı, cezasını çekecek gibi duruyor.Barto durduk yere adamın bayrağını yakmıştı. Shanks öldürürse neden suçlu oluyor? Alanen bir çatışma ortamı yaratan Barto burada. Luffy'nin arkadaşı olanlar her istediğini yapma özgürlüğüne mi sahip?
Ya ben daha çok koskaca yonko'nun Barto'yu kovalamasına takılıyorum. :dBarto durduk yere adamın bayrağını yakmıştı. Shanks öldürürse neden suçlu oluyor? Alanen bir çatışma ortamı yaratan Barto burada. Luffy'nin arkadaşı olanlar her istediğini yapma özgürlüğüne mi sahip?
Benden sonra lütfen. İyisiyle kötüsüyle sevmişiz biz kızıl saçlarını Şaka bi yana oldum olası Aizen- Juha Bach gibi biri olmasını istemişimdir. Sanırım kötüleri seviyorumŞu adamdan Aizen - Juha Bach gibi bir şey çıksın sitedeki en büyük fanı ben olurum herhalde. :d
Öyle bir şey olursa kapışırız artık.Benden sonra lütfen. İyisiyle kötüsüyle sevmişiz biz kızıl saçlarını Şaka bi yana oldum olası Aizen- Juha Bach gibi biri olmasını istemişimdir. Sanırım kötüleri seviyorum
Bütün tuşlara basarım yenerim yine de sen bilirsinÖyle bir şey olursa kapışırız artık.