Ben Nami ve Chopper ı da eklemek istiyorum Franky cyborg olduğu için bayılmaz, Brook zaten ölü gerisi de bayılmasın zatenUsopp falan bayılabilir
Ben Nami ve Chopper ı da eklemek istiyorum Franky cyborg olduğu için bayılmaz, Brook zaten ölü gerisi de bayılmasın zatenUsopp falan bayılabilir
Onlar da giderBen Nami ve Chopper ı da eklemek istiyorum Franky cyborg olduğu için bayılmaz, Brook zaten ölü gerisi de bayılmasın zaten
Roger dan üstün biri varsa oda wb olur ancaShanks bu seride zamanı geldiğinde tamamen açık bir şekilde anlatıldığında serinin en güçlü iki kisisinden biri olduğu anlaşılacak. Genç Roger dan bile üstün çıkması beni şaşırtmaz. Değişik şeyler görmek lazım
Kuzan Garpin elinde yetismis ona gore hala amatordur.Amirallere amatör diyen adam onları muhattap alanları yerden yere çarpar.
Haki uyandırmış bir adam bayılmaz bence. Haki sahibi olmayanların bayılma olasılığı yüksek. Nami chopper. Robin in iradesi güçlüdür. Wano da haki uyandıracağından eminim.Usopp falan bayılabilir
K. Haki kullanıyor diye niye bayılmasın. Haki sahipleri bayılamaz diye bir şey mi var. Ki burada Shanks'in hakisinden bahsediyoruz.Haki uyandırmış bir adam bayılmaz bence. Haki sahibi olmayanların bayılma olasılığı yüksek. Nami chopper. Robin in iradesi güçlüdür. Wano da haki uyandıracağından eminim.
Kesinlikle katılıyorum. Eğer doğru hatırlıyorsam Luffy balıkadam adasında 50.000 kişiyi alırken Hordy'nin kolları titremişti. Eğer Hordy haki kullanıcısı ise bu Shakns'in bir haki kullanıcısını net bir şekilde bayıltabileceğine olanak sağlar.K. Haki kullanıyor diye niye bayılmasın. Haki sahipleri bayılamaz diye bir şey mi var. Ki burada Shanks'in hakisinden bahsediyoruz.
Usopp'u da bayıltamayacaksa gitsin East Blue'da çiftçilik yapsınKesinlikle katılıyorum. Eğer doğru hatırlıyorsam Luffy balıkadam adasında 50.000 kişiyi alırken Hordy'nin kolları titremişti. Eğer Hordy haki kullanıcısı ise bu Shakns'in bir haki kullanıcısını net bir şekilde bayıltabileceğine olanak sağlar.