Mihawkta çok güçlü karakter de Shanks kadar hikayede önemi ve ağırlığı yok. Daha güçlü çıkacağını sanmıyorumShanks diyecek halim yok ya. Karşıda Mihawk olmasa derdim ama Sanji için.
Mihawkta çok güçlü karakter de Shanks kadar hikayede önemi ve ağırlığı yok. Daha güçlü çıkacağını sanmıyorumShanks diyecek halim yok ya. Karşıda Mihawk olmasa derdim ama Sanji için.
Sitede kalan tek zoro fanı sen misin şimdi? Hiç yazdıklarını görmüyorum ciddenTabiki Zoro kazanır
Denkler ve Mihawk kılıç yeteneklerinde, Shanks ise görünüşe göre hakide bir adım önde. Hikaye ağırlığı için Zoro'nun final hedefi olmak basit bir şey gibi mi geliyor.Mihawkta çok güçlü karakter de Shanks kadar hikayede önemi ve ağırlığı yok. Daha güçlü çıkacağını sanmıyorum
Yaşlandık olum, ölmedikSitede kalan tek zoro fanı sen misin şimdi? Hiç yazdıklarını görmüyorum cidden
Mihawk Sanji'ye tek atacak Shanks Zoro'ya tek atacak sonra 1v1 kapışacaklar. Bu konu aslında Mihawk vs Shanks konusu olmuş.
Bu seride luffy ve diğerleri diye bir ayrım var. Luffy ile ilgili olan karakterler Zoro ile ilgili olan karakterlerden çok daha önemli oluyor. Tabii ki işlenme sırası da önemli gidipte croco doff, mihawktan önde değil ama Shanks zaten luffy nin geçmek istediği bir adam ve serinin sonlarına yaklaştık. Sadece luffy özelinde değil tüm büyük olaylarda da assolist gibi takılıyor adam.Denkler ve Mihawk kılıç yeteneklerinde, Shanks ise görünüşe göre hakide bir adım önde. Hikaye ağırlığı için Zoro'nun final hedefi olmak basit bir şey gibi mi geliyor.
Ben Zoro fanıyım tek atar derken kısa bir sürede yener demek istedim, aynısı Mihawk ve Sanji eşleşmesi içinde geçerli.Shanks Zoro'ya tek atamaz, mangadan delilli ispatlı anlattık.