Kılıçlar dayandı Zoro'nun kemikler dayanamadı yani?Özel kılıçlarla 1 saniyelik bloklamasına rağmen kemikleri kırıldı.
Kılıçlar dayandı Zoro'nun kemikler dayanamadı yani?Özel kılıçlarla 1 saniyelik bloklamasına rağmen kemikleri kırıldı.
Sen de başarılı şekilde bloklamış gibi konuşuyorsun. Adamın kemikleri kırıldı öyle uzun süreli bir bloklama da değil. Hadi Shanks tek atamasın, yenmesi zaten kısa sürer, tek atmasına gerek yok. Bu karşılaşmada ikisi eşleşmez Sanji vs Zoro, Mihawk vs Shanks olur sonra bu dövüşlerin kazananları birbirine girer.BM ve Kaido kürdanla mı saldırıyor yahu, özel kılıç diye belirtmek olmamış.
Saldırı tamamen tanklamıyor ama. Bir süre sonra law kurtarmıyor muydu? Ben öyle hatırlıyorum. Shanks'ın saldırısı zoroya şu an ağır gelir. Vs nin sonucuna sanji ve zoro etki etmez ama sanji ismi fazla zayıf geliyor tabi. Hiç yanında olmasa daha fazla oy alırdı
Konu objektif yorum ve tarafsız oy kaynıyor ya zatenGerçekler ortaya çıktı. Konuya girmesek Shanks ve Sanji tarafı haksız galibiyet elde edecekmiş. Düzelttim ve gidiyorum.
Sen de başarılı şekilde bloklamış gibi konuşuyorsun. Adamın kemikleri kırıldı öyle uzun süreli bir bloklama da değil. Hadi Shanks tek atamasın, yenmesi zaten kısa sürer, tek atmasına gerek yok. Bu karşılaşmada ikisi eşleşmez Sanji vs Zoro, Mihawk vs Shanks olur sonra bu dövüşlerin kazananları birbirine girer.
Orda tutmasa 4’ü de ölmüştü.Kid hayatının ilk teşekkürünü orda etmiştir herhalde.Kaido ve BM ortak saldırı atarken ''kaçı ölecek'' diye atıyor.
Gafil avlanırsa tek yer, bloklarsa iki yer.Tek yer denmiş, ona karşı yazdım ben zaten. Zoro Shanks'tan tek yemez, geçti artık o iş. Yenilir her türlü orası ayrı.
Konu objektif yorum ve tarafsız oy kaynıyor ya zaten
Anlaşamadığımız nokta şu. Zoro evet belli bir süre tanklıyor ama sonrasında onu law kurtarıyor başka tarafa ışınlıyor. Yani saldırının tamamını yeme durumu yok. Eğer shanks ın saldırısını doğrudan yerse ve araya biri girmezse tek yer ya da dövüşemeyecek duruma gelir. Zaten büyükbaşlar varken sanji ve zoronun da bu vs de yeri yok. Önemli olan shanks vs mihawk.Yahu tabii ki tam olarak tanklamıyor. Sonuçta tek de yemiyor ama, anlatmak istediğim bu. Kadio ve BM'nin saldırısından tek yemeyen adam Shanks'tan da tek yemez.