O bacakları keser eline verir Mihawk.Shanks: Kılıç Ustası
Mihawk: Kılıç Ustası
Zoro: Kılıç Ustası
Sanji: Bacak Ustası
Benim oyum belli. Farklılık her zaman kazanır!
O bacakları keser eline verir Mihawk.Shanks: Kılıç Ustası
Mihawk: Kılıç Ustası
Zoro: Kılıç Ustası
Sanji: Bacak Ustası
Benim oyum belli. Farklılık her zaman kazanır!
Sanji, Mihawk’a nasıl kılıç kullanılacağını öğretir evelallah!O bacakları keser eline verir Mihawk.
Mihawk'ı salon adamı mı zannettiniz? En güçlü kılıç ustası sonuçta reis oylar yakın olacak tabi.Mihawk vs Shanks’ın rakip olduğu ankette oylar bu kadar yakın mı?
Şaşırtıcı.
O kadar da alakasız değil. Kendilerini geliştirdikleri yetenekler birbirine benzer. İkisi de gözlem hakisi ve hız da kendilerini geliştirmişler.Shanks ve Sanji’nin tarzlar çok alakasız. Bu yüzden Mihawk ve Zoro ikilisi bu dövüşü alır.
Ben sabırlıyımdır şov yapacağı güne kadar beklerim...O bacakları keser eline verir Mihawk.
Mihawk’ın Zoro’ya ve Shanks’a kestiği racon > Serideki bütün raconlar/şovlarBen sabırlıyımdır şov yapacağı güne kadar beklerim...
Dediğinde haklısın ama Mihawk ve Zoro birbirlerin dövüş stillerine hakim olan iki isme karşı takım halinde mukavemet gösterebileceklerini sanmıyorum.O kadar da alakasız değil. Kendilerini geliştirdikleri yetenekler birbirine benzer. İkisi de gözlem hakisi ve hız da kendilerini geliştirmişler.
Şov yapamadan ölecek gibi duruyor.Ben sabırlıyımdır şov yapacağı güne kadar beklerim...
Sesli güldürdün reis.Mihawk’ın Zoro’ya ve Shanks’a kestiği racon > Serideki bütün raconlar/şovlar