Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Shanks Kimlere Tek Atabilir?

Shanks Kimlere Tek Atabilir?

• Kullanılan toplam oy
    124
Oden'in bu kadar oy almasına şaşırdım. Shanks Oden'i tekler demek neredeyse Shanks Roger'ın yapamadığını yapabilir demek gibi bir şey.
Doflamingo haterının açtığı bu konuda Doflamingo’ya yer vermemesi bize gerçekten birşeyler anlatıyor gibi.:rolleyes:
O zaten tek yer diye eklemedim. :d
Oden’e Roger bile tek atamadı, Shanks kim? Oden ve üzeri çarlar tek yemez. Artı King ve Marco da tek yemez.

Şunu da eklemek de fayda var, Mihawk’ı yenemez ki bu? Kaldı ki tek atsın. Trol trol anketler açılıyor.
Mihawk'ı tekleyeceğine ihtimal vermiyorum. Ama bunun olabileceğini düşünen az da olsa vardır. On beş şıktan birini Mihawk'a ayırmak anketi trol yapmıyor.

Mihawkı teklemek ne . Şu an Shanksın one piece evreninde gücüne saygı duyup şahitlik ettiği nadir karakterlerden biri olan Mihawka tek atmayı kendisi rüyasında bile göremez .

Oden'in bu kadar oy almasına şaşırdım. Shanks Oden'i tekler demek neredeyse Shanks Roger'ın yapamadığını yapabilir demek gibi bir şey.

O zaten tek yer diye eklemedim. :d

Mihawk'ı tekleyeceğine ihtimal vermiyorum. Ama bunun olabileceğini düşünen az da olsa vardır. On beş şıktan birini Mihawk'a ayırmak anketi trol yapmıyor.
Oden ve üzeri de zor bence. Oden Wb ve Roger’dan tek yemedi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık