Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Shanks Kimlere Tek Atabilir?

Shanks Kimlere Tek Atabilir?

• Kullanılan toplam oy
    124
Merhabalar. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz bölümde Shanks hurdacılar kralı Kid'i yancısı Killer ile beraber teklemişti.

Bu ankette sorduğum soru ise basitçe hangi karakterlerin tek yiyip hangilerinin yemeyeceği.

Çok fazla karakter olduğu için karakterleri tek tek tanıtma gereği duymadım. Modlar gerek duyarsa her biri için kısa bir tanıtım eklerim.
Bu tek yemekten kasıt tam olarak ne mesela?

Shanks vurduğu zaman hasarı yediği an devrilip devrilmemesi mi?

Mesela Kid gibi herkes açık bekliyor ve Shanks'ın attığı hasara dayanıp dayanamayacaklarını mı soruyorsun?

Mesela Katakuri gözlemi olan biri ve bu Kid denilen palyaçonun durumuna asla düşmez bu durumda Shanks tek atamaz ama Shanks'a karşı en fazla 5 dakika dayanır.

Hepsinin saldırının geldiğini gördüğünü varsayıyorum. Oden ve üstündekiler hariç hepsine abanarak tek atabilir. Amiral seviyesi adamlar Kaido vs Oden gibi bir şey yaşanmazsa tek yemez kim vurursa vursun. Gençlerin tekleri hayırlı uğurlu olsun

Bu tek yemekten kasıt tam olarak ne mesela?

Shanks vurduğu zaman hasarı yediği an devrilip devrilmemesi mi?

Mesela Kid gibi herkes açık bekliyor ve Shanks'ın attığı hasara dayanıp dayanamayacaklarını mı soruyorsun?

Mesela Katakuri gözlemi olan biri ve bu Kid denilen palyaçonun durumuna asla düşmez bu durumda Shanks tek atamaz ama Shanks'a karşı en fazla 5 dakika dayanır.
Kast ettiğim normal bir dövüş. Saldırıyı bilerek yemek zorunda değiller, isterlerse kaçınabilir veya başka bir saldırı ile karşılık verebilirler. Shanks ilk saldırısını yaptıktan sonra karşıdaki kişi öyle veya böyle ayakta olursa Shanks tekleyememiş sayılır.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık