Reis senin Zoro Aramaki'nin kılıcını tutsa kolu kangren olur. Sonra Mihawk düello yapmaz tek kollu diye. Enmaya benzemez Amiral kılıcı.Çoluk çocuk seviyesinde kılıç kullananları kabullenmiyoruz ve sahiplenmiyoruz.
Reis senin Zoro Aramaki'nin kılıcını tutsa kolu kangren olur. Sonra Mihawk düello yapmaz tek kollu diye. Enmaya benzemez Amiral kılıcı.Çoluk çocuk seviyesinde kılıç kullananları kabullenmiyoruz ve sahiplenmiyoruz.
Aramaki Enma'nın o kadar haki çektiğini bilse fakir fukara da faydalansın diye Enma'dan Marineford'a kaçak hat çeker.Reis senin Zoro Aramaki'nin kılıcını tutsa kolu kangren olur. Sonra Mihawk düello yapmaz tek kollu diye. Enmaya benzemez Amiral kılıcı.
Şunu efsaneleştirmeyin reis ya. Önce bir kesinleşsin. Sonra yıllarca yanlış bilgi olduğunu anlatmaya çalışıyoruz.Aramaki -> Mihawk ve Ryuma'dan sonra kara kılıcı olan 3. kişi
Sence ne dostum?Şunu efsaneleştirmeyin reis ya. Önce bir kesinleşsin. Sonra yıllarca yanlış bilgi olduğunu anlatmaya çalışıyoruz.
Başkası kararttı falan muhabbetlerine girmem ben ya. Mihawk haterı mıyım ben? Kara kılıç mı, değil mi kesinleşsin önce diyorum. Ne olduğu belli değil.Sence ne dostum?
3 ihtimal var:
* Kara kılıç değil.
* Kara kılıç ama başkası kararttı.
* Kendisi kararttı.