Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Shanks (Güncel) vs. Kiadou (Wano)

Hatalı yorum. Harald orada ölmek istedi, lanetten çıkınca beni öldür diye savunmasız öylece bekledi, intihar etti. Buradan pay may çıkmaz.

Nika > Var olan her şey. Luffy’nin yapabileceğinin sınırı yok. Kaidou’dan ip yapıp atlayan, kizaru‘dan pizza yapan, Imu’dan top yapar. Yani Nika’yı herhangi bir şeyle kıyaslamak doğru değil. Bir tek Teach muhtemelen kıyas kabul eder, o da nika’yı iptal edeceğinden dolayı.
Yani, karakter kontrol edildikten sonra ölmek istese ne istemese ne? O zaman Xebec de intihar etti. Harald ile dövüştü mü dövüştü, meyveyi yedikten sonra yendi mi yendi. Gerisi önemsiz. Boyutunu değiştiren, portal açan, kanat çıkaran, büyüden kalkan kılıç yapan karakterin Nika'dan farkı yok.

Luffy 1 milyar yıl da uğraşsa, nikasız kaidouyu yenemezdi. Yenebilsin diye böyle bir özellik salladı oda.
Yenerdi.Kaidou yenilmez biri değil bunu neden kabullenmiyorsun?Kaidou o kadar yenilmez olsaydı Beyazsakal öldükten sonra direk onun çağı olarak adlandırıllardı ama onun yerine supernova çağı olarak adlandırıldı.Luffy Kral haki kaplamasında ustalaşınca Kaidou'yu zorlanarak yener.Kaidou dövüşürken bizzat şu cümleleri söyledi:Nihayetinde güçlü bir şeytan meyvesi dünyaya diz çöktürmeye yeterli değil.
Roger'a bak,sadece hakisiyle tüm dünyaya diz çöktürdü,böyle şeylerin üstesinden sadece hakiyle gelebilirsin.Son savaşlarında Luffy bizzat şu cümleyi kullanıyor:İhtiyar seni yenmem için ryou haki öğretti bunu kullanarak seni cehennemin dibine gönderecem diyerek son kapışmayı yapıyorlar.O kapışmada Luffy'nin hakisi Kaidou'dan üstün gelerek yerin dibine attım.Hala inkar ediyorsan bu sahneleri izlememişsin demektir.

Son düzenleme:
Yani, karakter kontrol edildikten sonra ölmek istese ne istemese ne? O zaman Xebec de intihar etti. Harald ile dövüştü mü dövüştü, meyveyi yedikten sonra yendi mi yendi. Gerisi önemsiz. Boyutunu değiştiren, portal açan, kanat çıkaran, büyüden kalkan kılıç yapan karakterin Nika'dan farkı yok.
Yok, fark eder. Ben ellerimi açıp, gel öldür beni desem, sonra biri beni şişlese, benimle kapışmış mı olur, yoksa ben intihar mı etmiş olurum? Adamın kafası kendine gelince salıyor, gel beni öldür diyor, koruma vs. yapmıyor. Yapsa ölmez. Xebec de ölmedi mesela, son raddelerine geldiğinde garling son darbeyi buldu, teach’in wb’ye yaptığı gibi. Senin kafada yorumlayacak olursak Teach Wb’yi yendi, Garling Xebec’i yendi, Garling > Xebec, Teach > Wb demeliyiz. Yok öyle dünya.

Imu Kaidou’dan ip yapabilir mi? Hayır. Nika’yla vs atsa Nika Imu’dan futbol topu yapabilir mi? Evet. Nika’nın sınırları yokken, Imu sınırlı bir karakter. En basitinden Luffy ve Loki’yi domiliyemedi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık