Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Shanks (Güncel) vs. Kiado (Wano)

Bana kalırsa Roger-Wb-Kaido-Shanks-Linlin-Garp-Dragon arasında çok fazla güç farkı yok bu karakterler oldukça birbirine yakın güçte. Ama Roger ve Wb bence bir adım daha öne çıkıyorlar. Hiç olmazsa seri boyunca bana verilen intiba bu şekilde.

Shanks'ın seri içinde yapacaklarına bağlı olarak Roger seviyesinde olma olasılığı var.

Hatta farklı bir bakış açısından bakmak istiyorum. Kaido'nun daha ne kadar yükseleceksin diye düşündüğünde Wb,Kaido,Xebec,Shanks ve Oden'i görüyoruz. Bence Kaido bu karakterlere karşı yenilebileceğini düşünüyor. Tabi bu biraz yanlı bir bakış açısı ama bence bu karakterleri içten içe kendisini yenebilecek karakterler olarak görüyor. Bu bakımdan da Shanks'in orada olması önemli.
Seride geçenleri derlersek ;

--Yazar Kaidoyu kimsenin öldüremeyeceğini söylüyor

--Yazar dünyadaki tüm insanların konsensus halinde Kaidoyu en güçlü gördüklerini söylüyor.

--Yazar Law ve Hawkinsin ağzından Kaidoya en güçlü dedirtiyor, Kizaru ve Gabanın ağzından onu nasıl yendin diye sordurtuyor, Goruseiyi Kaidoyu kızdırmaktan çekinirken çiziyor, Shanks Kaido ölünce harekete geçiyor, Teach ponelerden ikisi Kaido ve BMdeyse diğerlerine bakalım diyor

--Kaido defalarca kez bu dünyada beni yenecek kimse yok diyor, Kaido Kinge eğer biri beni yenecekse o kişi anca Joyboy olur diyor, Luffy baygın denize düşerken Luffye sen de Joyboy olamazsın diyor

Şimdi hepsini alt alta toplayınca serinin yazarı dahil herkesin Kaidoyu yenilmez gördüğü, Kaidonun da kendisini yenilmez görüp sadece JBnin kendisini yenebileceğini söylediği açıkça ortada.

Bahsettiğin sahnede de bu ;


Adam açıkça BANA KARŞI DÖVÜŞEBİLECEK diyor, eğer Kaido dediğin gibi düşünseydi BENİ YENEBİLECEK gibi bir ifade kullanırdı.

En basitinden kendisini zirve kabul eden ve şanlı bir ölüm için kendisini yenecek tek kişi olarak JByi 20 yıl bekleyen Kaido, eğer Shanks veya WBnin bu sıfatta olduğunu düşünse gider onlarla ölümüne çarpışırdı.

Demem o ki Kaido diğerlerini büyük görüyor ancak kendisini herkesten üstün görüyor.
 
G5 kral haki + b haki kaplamalı paket halinde geldiği için hakisiz G5 piyasada bulamazsın.

Ha G5e ek temassız b haki kullandı Luffy, temassız b haki olmasa yenemezdi net
Yine uydurmasyon bir ifade. Böyle bir şey yok. G5 kullanırken ila b.haki ve kral haki kullanmak zorunda gibi bir durum yok.
 
Adamın kendine özel kral haki tekniği var. Gözlem hakisi olarakta Kid'in yollayacağı saldırıyı üç iş günü önceden görüp tepki veriyor, saldırı gücü olarakta Roger'ın saldırılarını kopyaladığını biliyoruz yani adam tam paket. Her türlü Shanks alır gibi duruyor. Malesef Kaido göletteki büyük balık gibi kalıyor Shanks'la kıyaslanınca. Daha bilmediğimiz olayları da çıkacak ayrıca, kesin kardeşi gibi kılıcı meyve yemiştir bunun.
 
Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık