Yazar değil siz diyorsunuz.Yazar; Kaidou > Yaşayan her şey,
Okurlar(bilhassa Shanks fanları); Shanks > Kaidou
Yazar değil siz diyorsunuz.Yazar; Kaidou > Yaşayan her şey,
Okurlar(bilhassa Shanks fanları); Shanks > Kaidou
Aynı yazar kaido varken wb ye steongest man diyor hem mangada hem animede hem datebookta hem ace novelinde hem vivre cardda bunları napıcaz?Yazar; Kaidou > Yaşayan her şey,
Okurlar(bilhassa Shanks fanları); Shanks > Kaidou
ya görmemiz lazımda kağıt üstünde bile üstündür yani adam gözlem hakisi kapatıyor cocu ile amiral felç ediyor tek saldırıda kidi killerı tekliyor :/Shanks Nika'yı döve döve ona G6 açtırana kadar masal anlatmaya devam edin.G5>G6 demek için yeni masal da yazabilirsiniz tabi.
Aynen kanka bu satırları da ben yazdım;Yazar değil siz diyorsunuz.

Man diyor, erkek insan manasında. Kaidou insan değil, oni, yani onu kapsamıyor.Aynı yazar kaido varken wb ye steongest man diyor hem mangada hem animede hem datebookta hem ace novelinde hem vivre cardda bunları napıcaz?
Old wb>kaido o zaman tamamdır
Erkek oni, adam sözcüğü erkek insan manasında kullanılıyor. Yanisi Kaidou Başganım onilerin içinden adam ama insanların içinde değil. Hayırdır, ırkçılık mı yapıyon?Kaido adam değilmi ?
1- Dil ne alaka, surata darbe yiyip kafası dağa girip çıkıyor adamın, dilin dışarda olması gayet doğal.1-kaidonun dili niye dışarı çıkıor
2-attığın sahnedede anlık bir bilinç kaybı var farkındaysan gözlerine yakınlaştırıyor sonraki panelde ve gözleri damar damar olmuş bunu luffy kaidonun saldırısıyla baygınkende marinefordda ağlarkenki kafayı oynatmış halindekine benzer yorumlarsın tabiki her göz gitmesi bilinç kaybı deil aç
3- bigmom kan tükürüp takla ata ata uçuyor saldırının gücü burdan belli
4-bigmom kaidoda az sürüklenip kalkıor roxta takla ata ata uçuyor wb nin yanından nası uçtuğu ortada roxun dizi>kaidonun kanabosu ve kaido bigmoma ofguard vuruyor
5-burda mesela gözler niye yok?
Shanks bu seride IM hariç herkesi alabilecek potansiyelde kusura bakmayın. Fanlıkla alakası yok. Yazar çok seviyor karakteri. Yoksa herifin tam gücünü bilmiyoruz , bilsek net birşey diyeceğiz. Reisin gücünün ucu açık . Net işlenince objektif şunu yener bunu yener derim ama bazı Zoro fanları gibi Zoro > Luffy felan yapmayız yaniBırakın şu çolak torpilli haini yav. Fanları azılıdır bunun. İflah olmazlar![]()



