Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Shanks (Güncel) vs. Kaido (Wano)

Kim kimin hakkından gelir?

• Shank

Kullanılan: 24 63.2%
  • Kaidou

Kullanılan: 11 28.9%
  • Yenişemezler

Kullanılan: 3 7.9%

• Kullanılan toplam oy
    38
Niye hikaye anlatıyorsun o zaman ? Reiper onlar ayrıldı demiş sen neden gitsinler diye hikaye anlatmışsın.

Adam daha 15-20 yaşındaki Kaido'yu gabandan rayden ayırdı demek içinden gelmemiş yazıyorsun bir şeyler. Tüm olayın ajandanı dayatmak daha dün çağ kiminse o güçldür diyordun Wb daha mı güçlü garptan dedim kem küm ettin.

Ajandama göre hikaye anlatsam senin gibi Wb hepsinden güçlü der geçerim ben olana bakıyorum. İlk başlarda Wb-Roger gibi karakterleri diğerlerinden net ayırır diyorduk ama ayırmıyor adam Kaido'nun gördüğü karakterlerden Shanks işlenecek yarın öbürgün sen onun gücünü Wb-Roger'dan az göstereceğini mi düşünüyorsun ? Yani hepsi güçlüydü ama Oden güçsüzdü ha neden işine öyle geliyor.
Bizim konumuz Oden.Hikayeyi sen anlatma bana.Zaten Wb-Bm-Kaido ayrıydı çünkü hepsi Yonkou oldu ve onların hikayesi önemliydi.Tanrı vadisindeki rolleri ve olayların gelişimi bunlar merak ediliyordu.Kaido ve Bm zaten ufak yaşlarda bile çok güçlüydü.Ray ile Gaban yonkou mu oldu millet onları mı merak ediyor.Kaldı ki bu adamlar zaten sonradan geldi.Roger zaten tek başına ilerledi işleri kadını kurtarmak değil miydi geri kalanlarıyla tayfası ilgilendi.

Güçlüdür olayına katılmıyorum ama denk oldukları aşağı yukarı belli oluyor zaman geçtikçe. Şebek zaten o seviyede Shanks da o seviyede çıkar Oden de o seviyede demek. O seviyede olmayan bi garp galiba xD haha neyse yeterince takıldım sana hadi görüşmek üzere.
Katılmıyorsan ona söyleyeceksin lafını.Bize gelip tartışma ortasında kırpıp kırpıp sataşma boş yere hikaye anlatıyorsun deyip.Hikayeyi kimin yazdığını gösterdim.

Niye dövüşüp yensinler reis ? Sebepleri garpla dövüşmek mi ? bak arkadaş ne güzel sebep sonuç ilişkisine bağlıyor her şeyi.

Bir yerde sebep sonuç ilişkisi diğer yerde kaçıyorlar falan.

Kimse hikaye anlatmasın, gaban neden gelmedi ray neden gelmedi vesaire gayet haklı çıkarımlar. Eğer oda orada onları(5kişiyi) çizdiyse ayırmıştır diğerlerinden.
Roger niye kaçmıyor? WB Kaido ve BM niye kaçıyor? :D Kaido kalıp savaşmak isterken onu bilen WB ve BM kaçmak istiyor. Bu iş onları çok uzun orada tutar diye.:D

Usta 40 yıl kabus görsen bunu tahmin etmezdiniz. Şimdi hiç oralı değilsiniz.

Bizim konumuz Oden.Hikayeyi sen anlatma bana.Zaten Wb-Bm-Kaido ayrıydı çünkü hepsi Yonkou oldu ve onların hikayesi önemliydi.Tanrı vadisindeki rolleri ve olayların gelişimi bunlar merak ediliyordu.Kaido ve Bm zaten ufak yaşlarda bile çok güçlüydü.Ray ile Gaban yonkou mu oldu millet onları mı merak ediyor.Kaldı ki bu adamlar zaten sonradan geldi.Roger zaten tek başına ilerledi işleri kadını kurtarmak değil miydi geri kalanlarıyla tayfası ilgilendi.
Canım işte diğlerinin işi de kadını kurtarmak, hazineyi almak ama olay garp'a gelince Garp'tan kaçtılar demeyi biliyorsun ben de sana bu durumu anlatmaya çalıştım.

Wb ve diğerlerinin garpla dövüşecek ne sebepleri var, adaya gelme sebepleri önlerindeyken ve pek çok tayfa ile yarışırken neden dönüp Garp ile dövüşsünler ?

Bir yerde olayı gayet güzel sebep sonuç ilişkisine dayandırıyorsun diğer yerde yok. Aynısını ben de sana söylüyorum. Öte yandan Reiper'in Kaido İm'in karşısına çıktı diye artı vermesi normal. Bir başkası şunu diyebilir mi mesela, ya gaban da dururdu, rayleigh de dururdu ama başka işleri vardı diyebilirler mi? derler ama bu senin yaptığınla aynı. Ben de sana garptan kaçmalarının sebebi var, oraya gelme sebepleri farklı diyorum sen artıyı alıyor musun garptan ?

Roger niye kaçmıyor? WB Kaido ve BM niye kaçıyor? :D Kaido kalıp savaşmak isterken onu bilen WB ve BM kaçmak istiyor. Bu iş onları çok uzun orada tutar diye.:D

Usta 40 yıl kabus görsen bunu tahmin etmezdiniz. Şimdi hiç oralı değilsiniz.
WB aynı bölüm gidip Roger ile kapışıyor zaten Reis, Garp'ın tek başına şebek dövmüş diye falsodan nam yaptığı zamanlarda en güçlü diye anılıyor adam sen derdine yan :a:

Son düzenleme:
Hedef Garpla savaşmak mı yoksa hazineler mi, bunu anlayamazsan kaçtı dersin anca. Ki Kaidonun savaşma isteğini çizen yine yazar, sen kaçtı demeye devam edebilirsin atış serbest

Üstün resmedildi dediğin WBye kitlenen Roger mı, Rogerla denk gösterilen Garp mı, devamke

Tayfa kaptanın yanında savaşmıyor mu? Zoro Luffyle çatıya çıkmadı mı ? Ray Gabanın geride kalması açıkça o güçte olmadıklarının kanıtıdır

IMı kimse bilmiyor, yazar niye açıklama yapmıyor en güçlü diye ? Lokiyi de mi kimse bilmiyor ?

WBnin kardeşim dediği Oden, Rogerın adamı mı ? Laklaktan Masallar

Roger One Piece için kimseyle savaşmış mı, yarışmış mı? Luffy Rogerın izinden gidip bütün adalara ayak basıp en muhteşem korsan olacam diyor mu? Laklak çocuklara iyi uykular diler

Yazarın kendisi Kaidonun denizcilere ve Yonkoya tek başına saldırdığını söylemiyor mu? Laklak çocuklar için şiddet içeriği

Kaido daha önceden gördüğü Gabanı Rayi değil de niye Odeni Rogerın Xebecin yanına koyuyor ? Süs bitkisi Lucci 5 yıl güneş ışığında gelişirken 1 yıl aktif 5 yıl pasif takılan Oden gelişemiyor mu ?Ray Gaban başka yerde mi savaşıyor veya keyif mi yapıyor?Kaido neden Bm ile farklı yerde meyve peşindeyse Ray ve Gaban o sırada kendi görev ve savaşlarında.Zaten Ray ve Gaban Wb Bm Kaido seviyesi diyen mi oldu?

Kimin hayal kurduğu, fantazi dünyasında yaşadığı gayet ortada bence
Tanrı vadisini sen katıyorsun ben senin çıkarımına senin tarzında söylüyorum.Kaldı ki ne Bm ne Kaido o sıra Garp seviyesinde değil.Zoro çatıya çıktı ne oldu?O seviyenin adamı mıymış?Zoro süpernova olarak geçtiği için çıktı.O seviyede kaptanlar harici adam mı vardı?Hatta Luffy-Kid-Law o seviyenin olmadığını zorlama ilerletildiğini söyledik senaryo gereği neyin tatavasını yapıyorsun hala?İmu için ne demesi lazım dalga mı geçiyorsun ya?Lokiyi kim biliyor Shankstan başka?İmu bile bilmiyor Haraldı kim öldürdü diye geliyor bakmaya.Wb ne diyecek oğlum mu desin?Roger Raye kardeşim deyince sağ kolluğu mu düşüyor tayfasındaki üyeliği mi bitiyor?Kaidonun denizcilere saldırmasından bahsetmiyorum şanlı ölüm peşinde amacı varsa amirallerin kutsalların mekanına saldırıp devam etsin ama yüksekten atlamak mı şanlı ölüm kovalamış demek oluyor?Oradan ölmeyeceğini biliyor savaş arayan kişi Wb gibi amirallerin karşısına dikilir hükümetle ortak iş yapmaz.Kaidoyu kim yardı? Kiminle savaşmak zorunda kaldı Oden ile mi yoksa Ray-Gaban mı?Oden seviyesi aşağıda demek yerine Kaido çoook güçlü çıksın diye Odeni Rogerdan güçlü ilan eden birisiyle hikaye anlatma konusunda yarışamayız.

Canım işte diğlerinin işi de kadını kurtarmak, hazineyi almak ama olay garp'a gelince Garp'tan kaçtılar demeyi biliyorsun ben de sana bu durumu anlatmaya çalıştım.

Wb ve diğerlerinin garpla dövüşecek ne sebepleri var, adaya gelme sebepleri önlerindeyken ve pek çok tayfa ile yarışırken neden dönüp Garp ile dövüşsünler ?

Bir yerde olayı gayet güzel sebep sonuç ilişkisine dayandırıyorsun diğer yerde yok. Aynısını ben de sana söylüyorum. Öte yandan Reiper'in Kaido İm'in karşısına çıktı diye artı vermesi normal. Bir başkası şunu diyebilir mi mesela, ya gaban da dururdu, rayleigh de dururdu ama başka işleri vardı diyebilirler mi? derler ama bu senin yaptığınla aynı. Ben de sana garptan kaçmalarının sebebi var, oraya gelme sebepleri farklı diyorum sen artıyı alıyor musun garptan ?

WB aynı bölüm gidip Roger ile kapışıyor zaten Reis, Garp'ın tek başına şebek dövmüş diye falsodan nam yaptığı zamanlarda en güçlü diye anılıyor adam sen derdine yan :a:
Gaban ve Shanks İmu'nun kontrolündeki Harald karşısında durmadı mı?Demek güçleri karşılaşma için var ama hikaye gereği tanrı vadisinde İmparatorların ne rol aldıkları gösterilmesi gerekiyordu.Mesele sahneye kimin çıkartılması.Çünkü onlar geleceğin İmparatorları oldular sebep tamamen bu.Tanrı vadisinde Ray-Gaban mı gösterirsin İmparator olmuşları mı?Onları bile doğru düzgün çizmedi zaten kaçıp gitmelerini gösterdi.

Öyle anılsa neden Garp'ın en güçlü olduğunu biliyorduk tartışması olsun. Hala istediğin zaman kanıt aldığın ama başka bilgilerine gözünü yumduğun Vivre Card ya da diğer Manga dışı bilgileri kullanıyon.:D

Garp ve Roger gibi yiğitler sayesinde Domi Reversi Xebec'in elinden kurtulmuş ve daha sonra da adada mahsur kalmışken Marco'nun babasının gemisinde mülteci gibi yol alan bir tip olmuş WB.:d

Gaban ve Shanks İmu'nun kontrolündeki Harald karşısında durmadı mı?Demek güçleri karşılaşma için var ama hikaye gereği tanrı vadisinde İmparatorların ne rol aldıkları gösterilmesi gerekiyordu.Mesele sahneye kimin çıkartılması.Çünkü onlar geleceğin İmparatorları oldular sebep tamamen bu.Tanrı vadisinde Ray-Gaban mı gösterirsin İmparator olmuşları mı?Onları bile doğru düzgün çizmedi zaten kaçıp gitmelerini gösterdi.
Matematik değil bu Reis herkesin bir çıkarımı var.

Öyle anılsa neden Garp'ın en güçlü olduğunu biliyorduk tartışması olsun. Hala istediğin zaman kanıt aldığın ama başka bilgilerine gözünü yumduğun Vivre Card ya da diğer Manga dışı bilgileri kullanıyon.:D

Garp ve Roger gibi yiğitler sayesinde Domi Reversi Xebec'in elinden kurtulmuş ve daha sonra da adada mahsur kalmışken Marco'nun babasının gemisinde mülteci gibi yol alan bir tip olmuş WB.:d
Şebeğin düşmesinden sonraki falso haberlere kanmış o çocuk bir kaç yıla gerçekler ortaya çıkıyor Sengoku bile WB > garp demiş sen derdine yan xD

Şebeğin düşmesinden sonraki falso haberlere kanmış o çocuk bir kaç yıla gerçekler ortaya çıkıyor Sengoku bile WB > garp demiş sen derdine yan xD
Gerçek dediğin şey Gura Gura'dan dolayı böyle bir şeyin kendisine yakıştırıldığı WB. Ama gerçekte Kaido'ya dalmaktan korkan bir adam WB.:D

Çıkarım değil olayın örgüsü bu.Yıllar sonra Harald karşısına çıkabilen adamlara neden İmu veya Satürn karşısına çıkamıyor güçsüzlükten diye konuşamazsın.İmu kontrolündeki Harald karşına çıkan adamlar prime hallerine yakınken Satürn karşısına çıkamıyor demek komik oluyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık