Mihawk Dün 23:39 da #201 Arthur Pendragon dedi ki: ben artık seri içi ünvanların çok ciddiye alınmaması gerektiğini düşünüyorum Genişletmek için tıkla ...
Arthur Pendragon dedi ki: ben artık seri içi ünvanların çok ciddiye alınmaması gerektiğini düşünüyorum Genişletmek için tıkla ...
Arthur Pendragon Bugün 00:23 #202 Mihawk dedi ki: Genişletmek için tıkla ... ünvan önemlli tabikide mesela mihawk wss o yüzden>shanks demek doğru deil bence
Mihawk dedi ki: Genişletmek için tıkla ... ünvan önemlli tabikide mesela mihawk wss o yüzden>shanks demek doğru deil bence
Densetsu no Samurai Bugün 14:17 #203 Arthur Pendragon dedi ki: ünvan önemlli tabikide mesela mihawk wss o yüzden>shanks demek doğru deil bence Genişletmek için tıkla ... Mihawk'ın ünvanı eksik yazmışlar çünkü de ondan. Mihawk WSS, evet. Ama Shanks hariç. Mangaka hayatı bir hata yapmış.
Arthur Pendragon dedi ki: ünvan önemlli tabikide mesela mihawk wss o yüzden>shanks demek doğru deil bence Genişletmek için tıkla ... Mihawk'ın ünvanı eksik yazmışlar çünkü de ondan. Mihawk WSS, evet. Ama Shanks hariç. Mangaka hayatı bir hata yapmış.
sinsikurt 14 dakika önce #204 Densetsu no Samurai dedi ki: Mihawk'ın ünvanı eksik yazmışlar çünkü de ondan. Mihawk WSS, evet. Ama Shanks hariç. Mangaka hayatı bir hata yapmış. Genişletmek için tıkla ... Dünyanın en iyi kılıc ustası Mihawk.Kılıç ustalığı konusunda Mihawk,saf güç konusunda Shanks üstün.
Densetsu no Samurai dedi ki: Mihawk'ın ünvanı eksik yazmışlar çünkü de ondan. Mihawk WSS, evet. Ama Shanks hariç. Mangaka hayatı bir hata yapmış. Genişletmek için tıkla ... Dünyanın en iyi kılıc ustası Mihawk.Kılıç ustalığı konusunda Mihawk,saf güç konusunda Shanks üstün.