Ne var açtığım konuda? Dizi tanıtımı işte bir sürü konu var böyle forumda ben açınca mı sorun oluyor.niye böyle konular açıyorsun @King ?
Ne var açtığım konuda? Dizi tanıtımı işte bir sürü konu var böyle forumda ben açınca mı sorun oluyor.niye böyle konular açıyorsun @King ?
Uyuşturucu, silah her şeyi yapan konseye yalamakilik yapan çakırdan namus raconu.
Eyvallah. Sende olmasan beni savunacak kimse yok burada. Gerçekten bir sen yanımdaymışsın bunu anladım.Püüü ahlaksızlar
Edit: King güzel konular açıyorsun![]()
Yonko klas adam Çakır adamı olmam. Her şeyi yapıp namus raconu kesiyo işte. Ama devlete saygısı var hakkını yemeyim Kaido'dan o konuda ayrılıyor.Çakır gerçek olsa adamı olmaz mıydın?
Daha bilinçli hayvanlarız. Biraz fark olmalı tabi. Ayrıca hayvanlar doğa da görüyor işlerine daha kısa sürede illa parçalamaktan bahsediyorsak insan insanı çok daha beter parçalıyor zaten. Baktığımızda aslında hayvandan da aşağıyız ama olsun farkNiye hayvan değil miyiz birader? Hayvan hayvanı parçalıyor kendi türünü bile.
Birgün vaktiyle bir filozof yaşarmış birçok konuda bilgi sahibiymis ve insanları rahatlatiyormus. Bir gün bir adam demiski benim kafam karışmış öteki adam bir filozof var herkesin sorusuna cevabı var demiş. Diğer adamda demiş ki o filozof benimGörev tamamlandı.
![]()
İnsan işte yaptığıyla daha aşağı da olur daha yukarı da. Ben de onu diyorum.Daha bilinçli hayvanlarız. Biraz fark olmalı tabi. Ayrıca hayvanlar doğa da görüyor işlerine daha kısa sürede illa parçalamaktan bahsediyorsak insan insanı çok daha beter parçalıyor zaten. Baktığımızda aslında hayvandan da aşağıyız ama olsun fark![]()
Birgün vaktiyle bir filozof yaşarmış birçok konuda bilgi sahibiymis ve insanları rahatlatiyormus. Bir gün bir adam demiski benim kafam karışmış öteki adam bir filozof var herkesin sorusuna cevabı var demiş. Diğer adamda demiş ki o filozof benim
Lunarian ya yanıyor içinde @King