Kötüleyerek rakip azaltıyorsun ha...Şunlardan herhangi birine kimse laf atmaz zaten dostum bu konuda için rahat olsun.
Kötüleyerek rakip azaltıyorsun ha...Şunlardan herhangi birine kimse laf atmaz zaten dostum bu konuda için rahat olsun.
Ulan bir grup attın; ha bire dinleyip duruyorum. Bir döngünün içerisindeyim.
2 senedir ben de bırakamadım az sen çek bir de ?.Ulan bir grup attın; ha bire dinleyip duruyorum. Bir döngünün içerisindeyim.
Tasukete!!
Benden sana kıyak. Yaza böyle hazırlanmak lazımGençler biri Allah rızası için yukarıda paylaşılan klip tadında ama "gerçekten" güzel kızlardan oluşan bir video atabilir mi? Arkadaş anladığım kadarıyla bu kızlara yükselmiş kendisinin yokluk seviyesi beni derinden üzdü. Kimse böyle bir yokluk yaşamamalı. Şuraya gerçekten yükselinecek gacılar atalım kendimize bunu yapmayalım, lütfen.
Ve bu rezalete karşı tepki olarak doğdu!Benden sana kıyak. Yaza böyle hazırlanmak lazım
Amerigan malı kabul etmiyok!Çin şarkısı mı veya Almanca mı, İngilizce mi?
Olum bi yorumu 15 kere değiştirdin. Daha demin Bu japon değil ki ? diyip bruhh diyen gif vardı :/Amerigan malı kabul etmiyok!
Tam yükseleceğim 15 kişi şarkı söylemelerinden tiksindiğim için yükselemedim. Ama iyi denemeydi dostum.Benden sana kıyak. Yaza böyle hazırlanmak lazım
+10 üstü cicişler görmeyince rahat edemiyorum. Bolluk şart :/Tam yükseleceğim 15 kişi şarkı söylemelerinden tiksindiğim için yükselemedim. Ama iyi denemeydi dostum.