Onu adamdan sayip ankete almadim.Daha aşağılayıcıSpandam yok üzdünüz.... Ben hayatımda bu kadar şeref yoksunu birini görmedim. Kimse eline su dökemez. O Robin'inin saçlarını kavradığı ellerine kezzap dökeceksin.
Onu adamdan sayip ankete almadim.Daha aşağılayıcıSpandam yok üzdünüz.... Ben hayatımda bu kadar şeref yoksunu birini görmedim. Kimse eline su dökemez. O Robin'inin saçlarını kavradığı ellerine kezzap dökeceksin.
+1Mangada çok itici bulmamıştım ama animede her Doffyyyyy diyişinde hayata küstüm. İğrendim.
Trebol!
5-6 tane seçtim zaten.+1
3 hakkın var 2 tane daha seç.
+1İşte bunlar hep fobiklik.
Aslıbda Coby serideki en gerçekçi karakterlerden birisi. Ama hayali vs muhteşem karakterlerle kıyas edildiğinde fazla göze batıyorCoby neden itici bulunur ki? 1 metre boyuyla, travmatik yaşantısına rağmen yüzbaşına atar gider yapabilen bir delikanlı. Aynısını Akainu'ya da yaptı. Forumda Garp the gavat sevilirken Coby gibi adaletin asıl savunucusu nasıl eziklenir algılayamıyorum. Ağlıyor diye mi? Erkekler de ağlar.
Rebecca ya da Shohoshi neyse bunlar olsa tamam da Vivi o kadar değildi be ? Rebecca nın yanında Vivi Hancock gözümde yani.Bu ankette Vivi olmalıydı kesinlikle. Arlong ve Diamante'den daha çok hak ediyor.