Raiden 26 Ara 2015 #31 Oylamadan önce "Anketin galibi Foxy değilse yazıklar olsun size xD" diyordum ki açık ara öndeymiş zaten.
Oylamadan önce "Anketin galibi Foxy değilse yazıklar olsun size xD" diyordum ki açık ara öndeymiş zaten.
Roo 26 Ara 2015 #34 Foxy burun farkıyla diyeceksinde o burunla deve kadar fark açar kimsede yaklaşamaz. Bir de Arlong niye var
Foxy burun farkıyla diyeceksinde o burunla deve kadar fark açar kimsede yaklaşamaz. Bir de Arlong niye var
kadir †. 26 Ara 2015 #36 One Piece dedi ki: Caribou, Trebol, Charloss. 3 tane değilde daha fazla seçilseydi. Genişletmek için tıkla ... Kaç lazım 6 yaptım
One Piece dedi ki: Caribou, Trebol, Charloss. 3 tane değilde daha fazla seçilseydi. Genişletmek için tıkla ... Kaç lazım 6 yaptım
Kenpachi 28 Ara 2015 #38 Bu konuya Vivi nasıl eklenmez ya? Alabasta arcta ondan nefret etmişimdir. Foxy ve Usop ile yarışır. Hatta o kutsal mal bundan sonra gelir.
Bu konuya Vivi nasıl eklenmez ya? Alabasta arcta ondan nefret etmişimdir. Foxy ve Usop ile yarışır. Hatta o kutsal mal bundan sonra gelir.
Coby 28 Ara 2015 #40 Visums dedi ki: @Wataame Daisuki Töbe de Coby geleceğin havalı amirali olucak. :/ Genişletmek için tıkla ... Hiç
Visums dedi ki: @Wataame Daisuki Töbe de Coby geleceğin havalı amirali olucak. :/ Genişletmek için tıkla ... Hiç