Bellamy hepsinden 10x daha itici. Usopp ve Iva ise iticiyi geç sevilesi tipler. Coby de aynı şekilde.
Orochi güzel bi kötü karakter bence. Wanonun ana villaini o gibi hatta Kaidodan ziyadeAnketteki seçenekler arasında Wapol gibi itici tipler mevcut olsa da; ben anket dışı bir karakter olan Orochi'yi seçerdim.
Orochi'yi ben de başarılı bir villain buluyorum. Zayıf karakterinden doğan avantajı zekasıyla birlikte iyi kullanıyor. Bana itici gelen kısmı karakter tiplemesi ve tasarımı.Orochi güzel bi kötü karakter bence. Wanonun ana villaini o gibi hatta Kaidodan ziyade
Hoşuma giden bir tane bile sahnesi yok. Karakteri görünce bile insanın içi daralıyor.Nedenini merak ettim.
Zaten amacı bu olduğu için itici gelmiyor pek. Hayatında entrika ile başa gecmis, basa gecse de ciddiye alınmamış. Hayatındaki tek şeyi almamalari için inanilmaz çabalamış zeki birisi. Wanoya gerilim katmış da birisiOrochi'yi ben de başarılı bir villain buluyorum. Zayıf karakterinden doğan avantajı zekasıyla birlikte iyi kullanıyor. Bana itici gelen kısmı karakter tiplemesi ve tasarımı.
Aslında baya acınası bir karakter. Elde ettiği her şey Oden'e aitti. Orochi'nin tek yaptığı hepsinin üstüne konmak. Öyle ki adamın kılıç stilini alıp, senelerce okullarda kahramanlık hikayesi olarak anlatmış. İşin trajikomik yanı Orochi'nin Oden'e borçlu olması. Şöyle bir düşününce Orochi'nin olmak istediği kişi Oden diyebiliriz. Kendisinde olmayanları Oden'den alırken, kıskanç doğası nedeniyle bir yandan onun sahip olduklarına zarar veriyordu. Wano'nun şu anki durumu buna en iyi örnek olacaktır.
Ne gördük de çok zeki oldu bu karakter ya?Zaten amacı bu olduğu için itici gelmiyor pek. Hayatında entrika ile başa gecmis, basa gecse de ciddiye alınmamış biri. Hayatındaki tek şeyi almamalari için inanilmaz çabalamış zeki birisi. Wanoya gerilim katmış da birisi
Itici derken bu sınıfa Orochi girmemeli pek ya. Ben Impel Down gibi bir arcta ciddiyetsiz tavırları ile iten Buggy daha çok gözüme batıyor
Kaidoyu kafalayip başa geçmişNe gördük de çok zeki oldu bu karakter ya?