şenks
Başlıkta muhtemel yazıyor Kid kardeş, kesin değil. Şenks garanti gidici zaten. Helvaları bile hazırlattım ölümünü bekliyoruz sadece.
anlamam ben.O şenks karnına açılan magma deliği ile ölecek ya da Teach vura vura parçalıcak bunu.Başlıkta muhtemel yazıyor Kid kardeş, kesin değil. Şenks garanti gidici zaten. Helvaları bile hazırlattım ölümünü bekliyoruz sadece.
Teach vura vura parçalayabilir haklısın ama magmada anca jakuzi keyfi yapar.anlamam ben.O şenks karnına açılan magma deliği ile ölecek ya da Teach vura vura parçalıcak bunu.
Benim için sonu olacağı kesin. Öyle Zoro mu olur.Ölecekse güzel son ama, elin oğlu değil de kendi tayfasından birisi alacak canını.
Geçen konuştuk bir magma olsada girsek diyorduTeach vura vura parçalayabilir haklısın ama magmada anca jakuzi keyfi yapar.
Teache tek giden bir adam ve Teache yeni dünyada dalamayan bir adam.Bence Sakazuki kendi magmasında duş alır dövüşten sonraTeach vura vura parçalayabilir haklısın ama magmada anca jakuzi keyfi yapar.
O kadar takip et hevesle Zoro'nun neler yapacağını falan bekle ama bir anda ölsün. Sebep? Kendini kaybetti ve Sanji öldürdü. Ahaha küfür gibi.Benim için sonu olacağı kesin. Öyle Zoro mu olur.