Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] Seride Görülmüş Muhtemel Uyanışlar

• Konbuyu başlatan karolla
  • Başlangıç tarihi
ID'de ki zoanlar uyanmıştı bu kesin zorlamaya gerek yok yani boşuna.

Ve bu hayvanlar da H.haki kullanmıyorsa, Uyandırmada H.haki olayınız çöp oluyor otomatikman. Yani gerekmiyor bu kadar net.

Uyanmış zoan diyor meyve uyandırdılar demiyor.Hep öyle o gardiyanlar.İnsan biçimleri yok bir lucci gibi.Değişime uğramadılar sadece çabuk iyileştiler.Bence uyanmış zoan bir meyve türü mistik zoan gibi.

Uyanmış zoan diyor meyve uyandırdılar demiyor.Hep öyle o gardiyanlar.İnsan biçimleri yok bir lucci gibi.Değişime uğramadılar sadece çabuk iyileştiler.Bence uyanmış zoan bir meyve türü mistik zoan gibi.
Ya bırakın yapmayın. Uyanmış zoanlar işte. Ya uyandırılmış bir şekilde yada kendiliğinden uyandığrmışlar. Zaten dayanıklılıklarından ve çabuk iyileşmiş olmasından anlayabilirsin.
Bu hayvanlar bir şekilde uyandırılmışsa bile bu olay bitiyor dediğim gibi H.haki kullanmıyorlarsa demek ki onsuz uyandırılıyormuşa geliyor.

Ben zaten bu konu hakkında ki görüşümü yazdım bana göre geyet de mantıklı.
Görüşüm bu.

H.Haki ile alakası olması olayı zaten ID de bozuldu. O hayvanlar bir şekilde uyandırılmış Zoandılar bu hayvanlar H.haki mi kullanıyor yoksa bunlara H.haki takviyesi mi yaptılar? :D
Size diyorum ya bence Meyve uyandırma olayı meyveyi son seviye de kullanabilmekten geçiyor. Yani Chopper bunu başarmış olabilir. Çünkü İnsan meyvesinin en gelişmiş formu Dev'dir. Yani meyvenin sonu diyebiliriz[ Uyanışı gerçekleştirmek için]

Yani size başka bir Anime-Manga'dan örnek vereyim biraz saçma bulabilirsiniz ama net şekilde anlatmak için.

Kuroko no basket animesini veya Mangasını okuyan arkadaşlar. Orada Zone denilen bir özellik var ve bir kapı açman gerekiyor o özelliği uyandırabilmek için. Ama ondan sonra başka kapılar daha var yani geliştirebiliyorsun.
Uyanışında buna benzer bir şey olduğunu düşünüyorum. Yani Uyanış için her şeyini kullanmış olman lazım.
1 Kapıyı açmak uyanışı gerçekleştirmek oluyor. Daha sonrasında kendini de geliştirebilirsin 2. kapıyı da açabilirsin, olduğun yerde de kalabilirsin.

Ya bırakın yapmayın. Uyanmış zoanlar işte. Ya uyandırılmış bir şekilde yada kendiliğinden uyandığrmışlar. Zaten dayanıklılıklarından ve çabuk iyileşmiş olmasından anlayabilirsin.
Bu hayvanlar bir şekilde uyandırılmışsa bile bu olay bitiyor dediğim gibi H.haki kullanmıyorlarsa demek ki onsuz uyandırılıyormuşa geliyor.

Ben zaten bu konu hakkında ki görüşümü yazdım bana göre geyet de mantıklı.
Görüşüm bu.

H.Haki ile alakası olması olayı zaten ID de bozuldu. O hayvanlar bir şekilde uyandırılmış Zoandılar bu hayvanlar H.haki mi kullanıyor yoksa bunlara H.haki takviyesi mi yaptılar? :D
Size diyorum ya bence Meyve uyandırma olayı meyveyi son seviye de kullanabilmekten geçiyor. Yani Chopper bunu başarmış olabilir. Çünkü İnsan meyvesinin en gelişmiş formu Dev'dir. Yani meyvenin sonu diyebiliriz[ Uyanışı gerçekleştirmek için]

Yani size başka bir Anime-Manga'dan örnek vereyim biraz saçma bulabilirsiniz ama net şekilde anlatmak için.

Kuroko no basket animesini veya Mangasını okuyan arkadaşlar. Orada Zone denilen bir özellik var ve bir kapı açman gerekiyor o özelliği uyandırabilmek için. Ama ondan sonra başka kapılar daha var yani geliştirebiliyorsun.
Uyanışında buna benzer bir şey olduğunu düşünüyorum. Yani Uyanış için her şeyini kullanmış olman lazım.
1 Kapıyı açmak uyanışı gerçekleştirmek oluyor. Daha sonrasında kendini de geliştirebilirsin 2. kapıyı da açabilirsin, olduğun yerde de kalabilirsin.

Yalnız şunu unutuyorsun.Onlar vegapunk yapımı olabilirler ejderha ve Momo'nun meyve gibi.Bana deney ürünü gibi göründüler.O bakımdan dışarıdan müdahale ile zoanlara bunu yapmayı başarmış olabilirler ama kişi kendisi tek başına bunu sadece kralın hakisiyle de yapıyor olabilir.

Yalnız şunu unutuyorsun.Onlar vegapunk yapımı olabilirler ejderha ve Momo'nun meyve gibi.Bana deney ürünü gibi göründüler.O bakımdan dışarıdan müdahale ile zoanlara bunu yapmayı başarmış olabilirler ama kişi kendisi tek başına bunu sadece kralın hakisiyle de yapıyor olabilir.
Onlar bildiğin hayvan la zorlama bence :) Hadi desen Vegapunk tarafından bir şekilde uyandırılmış diye katılacağım da öyle olsa zaten açıklanırdı uyandırılmış olması ve Zoan meyvesi kullanmaları açıklanıyor çünkü. Ve meyve uyandırmışlar.
Bak benim bu olayda başta düşündüğüm H.haki ile idi ama sonradan görüşüm değişti hem ID olayı aklıma geldi hem de meyveyi artık son durumda kullananların uyandırabileceğini düşündüm. Bu başta düşündüğüm ve şuan sizin dediğinizden daha mantıklı hala geldi bana.Meyveyi ne kadar ustaca kullanırsan ve tekniklerin sonunu ve meyve kapasıtesini zorlarsan uyandırman o kadar yakınlaşır. Dof buna örnek meyveyi nasıl kullandığı belli neler yaptığı da. Aynı başka iyi meyve kullanıcıları da bu olaya dahil edebiliriz. Yani uyandırmış olması ve uyandırmış olacağını var sayabiliriz.

% 95'ine katılıyorum. Siyah yere imzamı atarım.

H. haki peki ne işe yarıyor? Devasa hakisi var diye güçsüz birine vay be çekmek pek mantıklı değil. Öldür gitsin. Meyve uynadırmaya büyük bir etkisi vardır diyelim o zaman. Meyvenin şeytanı H. hakiye boyun eğip kullanıcıyı daha kolay kabullenir belki.

Gama, mes, counter, injeksiyon. Kar tanesi ile yer değişimi. Birinin yerini kar tanesi ile değiştiriyorsa o meyvede üst düzel olmuştur. Luffy'nin gearları zorlama teknik. Kendi meyvesi hiç bir şey yapmıyor mu? Sadece uzuyor mu? Craker bile bisküviden kalkan, klon falan yapmış.

Dof'u saymakla bitmez. HD ekran tv yayını yaptı, klon, kasfes bunlar iple yapılacak şeyler mi? Adam sınırların ötesine geçmiş. İto'yu 1 milyon kişi yese belki ne kuş kafesi ne de klon göremeyeceğiz.
Bilmiyorum Dof u hiç işin içine sokma çıkamayız. Gene de Luffy hani kendine göre kullanışlı ama ne bileyim lastikten zırh olabilirmiş ha :D

ID'deki uyandırılmış zoanlar kendi meyvesini yemiş hayvanlar olabilir. Benim düşüncem bu yönde. Zebra meyvesini yemiş zebra gibi. Hiç insani belirtileri de yok zaten.

Doffy uyanışı ile bunların uyanışları arasında dağlar kadar fark var. Bence Doffy dışında bir uyanış göstermedi bize Oda...
Şöyle söyliyim Venom Demon magellanın en büyük saldırı modu. Enel içinde 200 milllion Bence uyanış böyle basit birşey değil eğer öyle olsaydı G4 de uyanış diyebiliriz.
ben bunları skill gibi görüyorum bu kullanılanlar en güçlü saldırılarıydı sadece.
Bir de şunu söylemek isterim yenilmesi en güç Karakter diyebilirim magellan için.

Not: Magellan ve Enel i tekrar seride görmeyi isterim.

ID'dekiler kendi mi uyandırmış, yoksa başarısız bir deneyin sonucu mu? Onlar bana hiç kendiler uyandırmış gibi gelmiyor. Önceki sayfalarda da yazmıştım. Zoan meyve türleri üzerinde araştırma yapmaya en müsait olanlar zannımca. Ceaser, Vegapunk, Chopper araştırmalarını zoanlar üzerinde yapmışlar. Yani diğer türler araştırma yapmaya pek müsait değil demek ki. Ceaser'ın yaptığı yapay zoanlar da yanlış hatırlamıyorsam uyandırılmış zoan oluyor idi. Ancak bu meyveleri yiyenler sabit tek formda kalıyorlar galiba. Üç noktalı dönüşüm olayı olmuyor. Bu yüzden Chopper'ın araştırmalarını WG'den öteye taşıdığını düşünüyorum. Üstelik Chopper'da da şöyle bir durum var. Bu adam o forma geçince çeviklik ve ekstra iyileşme gücü kazanmıyor. Tam tersine kendi kendini bitiriyor ve süre sınırı var. Bence Chopper'ın olayı da eksik.

Yani bu ID'dekiler ve Chopper bilimsel destekle bu işi yapıyor. Bunlar için haoshoku'nun şart olmasına gerek yok ki! Zaten bilim ile halletmişler işi. Meyveyle bütünleşme olayı da göremedim ben bunlarda.
Kısacası bunlar çakma uyanış bence. Gerçek uyanış için haoshoku gerekli olsa güzel olurdu. Bu yeteneğin ortalık olmasını istemiyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık