Ya bırakın yapmayın. Uyanmış zoanlar işte. Ya uyandırılmış bir şekilde yada kendiliğinden uyandığrmışlar. Zaten dayanıklılıklarından ve çabuk iyileşmiş olmasından anlayabilirsin.
Bu hayvanlar bir şekilde uyandırılmışsa bile bu olay bitiyor dediğim gibi H.haki kullanmıyorlarsa demek ki onsuz uyandırılıyormuşa geliyor.
Ben zaten bu konu hakkında ki görüşümü yazdım bana göre geyet de mantıklı.
Görüşüm bu.
H.Haki ile alakası olması olayı zaten ID de bozuldu. O hayvanlar bir şekilde uyandırılmış Zoandılar bu hayvanlar H.haki mi kullanıyor yoksa bunlara H.haki takviyesi mi yaptılar?
Size diyorum ya bence Meyve uyandırma olayı meyveyi son seviye de kullanabilmekten geçiyor. Yani Chopper bunu başarmış olabilir. Çünkü İnsan meyvesinin en gelişmiş formu Dev'dir. Yani meyvenin sonu diyebiliriz[ Uyanışı gerçekleştirmek için]
Yani size başka bir Anime-Manga'dan örnek vereyim biraz saçma bulabilirsiniz ama net şekilde anlatmak için.
Kuroko no basket animesini veya Mangasını okuyan arkadaşlar. Orada Zone denilen bir özellik var ve bir kapı açman gerekiyor o özelliği uyandırabilmek için. Ama ondan sonra başka kapılar daha var yani geliştirebiliyorsun.
Uyanışında buna benzer bir şey olduğunu düşünüyorum. Yani Uyanış için her şeyini kullanmış olman lazım.
1 Kapıyı açmak uyanışı gerçekleştirmek oluyor. Daha sonrasında kendini de geliştirebilirsin 2. kapıyı da açabilirsin, olduğun yerde de kalabilirsin.