Üye silindi 6810
İstedin getirdik.Bu konuyu güncellemenin zamanı geldi/geliyor. İki yıl sonrasında bir şeyler kafamda biraz daha oturmuş olarak diyebilirim ki...
Kaplan kesin.
Bu kadar
İstedin getirdik.Bu konuyu güncellemenin zamanı geldi/geliyor. İki yıl sonrasında bir şeyler kafamda biraz daha oturmuş olarak diyebilirim ki...
Kaplan kesin.
Bu kadar
Sonu hariç iyi sallamışım.Adamın söylediği dinazorlardan 3 ü çıktı
Ben @Mugivara içhimi için demiştim ?ama seninde hakkın büyük teori senin seonuçta.Sonu hariç iyi sallamışım.
[Spoiler] - 'Felaketler' Antik Zoan Meyveleri Teorisi
Kaido "Yüz Canavar Kaido" olarak bilinir. Ayrıca, Mamut Zoanı Şeytan Meyvesine sahip Jack, felaketlerden biri olarak, Kaido'nun emrinde çalışıyor.Biz X Drake'in, "T-Rex" Antik Zoan meyvesine sahip, aynı zamanda Kaido'ya bağlı olduğunu biliyoruz. Jack ve Drake de "Antik Zoan Meyve" var. Peki...www.korsanfan.com
Onu bende düşünüyorum hep. Kendisi listem de beşinci sıradaki yegane meyvedir. Efsane bir şey çıkacak gibime geliyor. Ama sorun Nami'nin veya Robin'in rakibi olacakmış gibi durduğundan büyük bir şeylere dönüşme ihtimalinin az olması.Catarina daki meyve sadece kılık değiştirmeyip, naruto daki gibi 9 kuyruklu tilki oluyorsa efsane olur.
Ben yamato gelirse onunla eşleşeceğini düşünüyorum.Onu bende düşünüyorum hep. Kendisi listem de beşinci sıradaki yegane meyvedir. Efsane bir şey çıkacak gibime geliyor. Ama sorun Nami'nin veya Robin'in rakibi olacakmış gibi durduğundan büyük bir şeylere dönüşme ihtimalinin az olması.
Çok op olır öyle yaCatarina daki meyve sadece kılık değiştirmeyip, naruto daki gibi 9 kuyruklu tilki oluyorsa efsane olur.