Silinmiş Üye
Ben şaka sanıyordum ama ciddi ciddi Luffy ile eşit olduğunu düşünenler varmışLuffy neyse onun 1-3 birim altı olur.
Ben şaka sanıyordum ama ciddi ciddi Luffy ile eşit olduğunu düşünenler varmışLuffy neyse onun 1-3 birim altı olur.
Eğer luffy, roger'ı aşacaksa zoro'nun yonkou olması çok da aşırı olmaz.Yonko diyenler normal ama Luffy eşit diyince arıza çıkıyo di mi Oda yanlışlıkla öldürürse Luffy'i intihar edersin sen
Seri sonu Akainu kadar olur muhtemelen.Akainu'yu yonkolarla kapışabilecek ama hiçbirini indiremeyecek biri olarak gördüğümden diyorum bunu.En güçlü amiral ayrıca tabi
Daha güçlü olduğunu düşünenler de var.Ben şaka sanıyordum ama ciddi ciddi Luffy ile eşit olduğunu düşünenler varmış
Yahu Zoro'ya ne bakıyorsun sen 8 deniz 9 dağ kesemeyeceğim hiçbir şey yok dedi 3-5 bölüm sonra kafes tuttuZoro en güçlü kılıç ustası mı olacak, gelmiş geçmiş en güçlü kılıç ustası mı olacak? ? Hayali neydi?
rogerı alır,o seviyelerde duş alır duş magma duşu.lazeri güneşlenmek için kullanır.Fujiyide uçmak için kullanır,Aokijiyi'de içkiyi soğutmak için kullanır.SEngokuyu ev süsü garpıda taht yapar üstüne oturur.Zirve Reylih ile ortalama bir Amiral arasında falan olur.
Fazla içme.rogerı alır,o seviyelerde duş alır duş magma duşu.lazeri güneşlenmek için kullanır.Fujiyide uçmak için kullanır,Aokijiyi'de içkiyi soğutmak için kullanır.SEngokuyu ev süsü garpıda taht yapar üstüne oturur.
Fujitora'yı bile tutan kafesi zoro'nun kesememsi cidden büyük ayıp. ?Yahu Zoro'ya ne bakıyorsun sen 8 deniz 9 dağ kesemeyeceğim hiçbir şey yok dedi 3-5 bölüm sonra kafes tuttu