Peki hem Luffy fanı, hem Zoro'nun God level olduğunu düşünüyor ve hem de hayatını PC başında geçiriyorsa? Bu durumda formül nedir?Net God level.Altını iddia eden luffy fandır hayatı bilgisayar ekranına bakarak geçiyordur
Zoro'nun Kaido'nun intikamı dışında Oden ile bir alakası yok. Hikayesel bir rol ortaklıları var sadece. Bir de sayarsan aynı ülkenin evlatları ikisi de. Onun dışında en fazla kardeş klan falan çıkarlar. Zira Zoro Shimotsuki çıkmaya daha yakın şu an. Kozuki farklı bir hikaye.Bence Zoroyu güç olarak tanımlayan kişi ne Ray nede Mihawk. Oden olacak o aşacak bunları
Şizofreni olabilir. :SPeki hem Luffy fanı, hem Zoro'nun God level olduğunu düşünüyor ve hem de hayatını PC başında geçiriyorsa? Bu durumda formül nedir?
Onlar için toplumda ayrı yerler var. (Birde baya imalı konuşmuşun be bilo bir an kendime bir göz attım birine laf falan mı atıyon :d)Peki hem Luffy fanı, hem Zoro'nun God level olduğunu düşünüyor ve hem de hayatını PC başında geçiriyorsa? Bu durumda formül nedir?
Bizde ima olmaz, düz adamız. Olaya açıklık getirmek amaç. Yani bu tanıma uyan insanlar da olabilir.Onlar için toplumda ayrı yerler var. (Birde baya imalı konuşmuşun be bilo bir an kendime bir göz attım birine laf falan mı atıyon :d)
40 yapar.Peki hem Luffy fanı, hem Zoro'nun God level olduğunu düşünüyor ve hem de hayatını PC başında geçiriyorsa? Bu durumda formül nedir?
Ruffy fanları Zoro'yu sevmiyormuş gibi algı yapmak yanlış. Bu sitedeki bebeleri boşverin. Bana odaklanın.40 yapar.
Zoroyu seven Luffy fanı ajandır.Ruffy fanları Zoro'yu sevmiyormuş gibi algı yapmak yanlış. Bu sitedeki bebeleri boşverin. Bana odaklanın.