Sanji reankarne olup 17 kere daha hayata gelse yine Mihawk etmez.
orasını bilemem şu ana kadar kestiği en güçlü adam don krieg ileride bir şey açıklanırsa bakarız3,6 milyar ödülü 1mlik adamları kestiği için mi aldı sence Mihawk?
Luffy, Kid ve Law Kaidou ve Big Mom’ı kestikleri için 3 milyar aldılar, Mihawk da Don Krieg’i kestiği için mi 3,6 milyar aldı yani, senin düşüncen bu mu?orasını bilemem şu ana kadar kestiği en güçlü adam don krieg ileride bir şey açıklanırsa bakarız
ödül olayları karışık oralara girmiyorum adamın lakabı çok bir anlam ifade etmiyor onu dedim denizci kesmiş falan şu anlık en büyük başarısı east blue'nun hükümdarı yüce don krieg ile karşı karşıya gelmesiLuffy, Kid ve Law Kaidou ve Big Mom’ı kestikleri için 3 milyar aldılar, Mihawk da Don Krieg’i kestiği için mi 3,6 milyar aldı yani, senin düşüncen bu mu?
Adam Şanksla dövüşmüş, en güçlü kılıç ustası ünvanının sahibi, 3,6 milyar ödülü var, Buggy’nin İmparator diye anılmasının sebebi, Zoro’nun nihai hedefi, pek çok korsanın amacı olan İmparator olmakla ilgilenmiyor bile ama sana göre en büyük başarısı Don Krieg ile karşı karşıya gelmesi mi?ödül olayları karışık oralara girmiyorum adamın lakabı çok bir anlam ifade etmiyor onu dedim denizci kesmiş falan şu anlık en büyük başarısı east blue'nun hükümdarı yüce don krieg ile karşı karşıya gelmesi
he yaama sana göre en büyük başarısı Don Krieg ile karşı karşıya gelmesi mi?
Bir amiral fanından beklenecek bir cevap
Seri sonu Lütfü Mihawk için meyvesini açmaz. Joyboy dediğin adam goroseileri sırf hakisiyle yerin dibine soktu. Lütfü o Joyboy'u geçecek.Sanji, Zoro, Luffy'den hiçbiri Mihawk'ı geçemez.