Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Seri Sonu Sanji Mihawk’tan Güçlü Mü Olur?

Seri Sonu Sanji Mihawk’tan Güçlü Mü Olur?

• Kullanılan toplam oy
    62
Sanji eğer yonkou seviyesine çıkarsa o zaman tartışılacak bir konu olur. Eğer bizim tayfa Rocks korsanları gibi olursa Sanji'de Shiki seviyesine gelirse tartışılır.
Ama Gaban seviyesi hatta Oden- Rayleigh seviyesi benim gözümde Mihawk tam olarak etmiyor. Sanji'nin bunları net aşması lazım.

Son düzenleme:
Luffy, Kid ve Law Kaidou ve Big Mom’ı kestikleri için 3 milyar aldılar, Mihawk da Don Krieg’i kestiği için mi 3,6 milyar aldı yani, senin düşüncen bu mu?
ödül olayları karışık oralara girmiyorum adamın lakabı çok bir anlam ifade etmiyor onu dedim denizci kesmiş falan şu anlık en büyük başarısı east blue'nun hükümdarı yüce don krieg ile karşı karşıya gelmesi

ödül olayları karışık oralara girmiyorum adamın lakabı çok bir anlam ifade etmiyor onu dedim denizci kesmiş falan şu anlık en büyük başarısı east blue'nun hükümdarı yüce don krieg ile karşı karşıya gelmesi
Adam Şanksla dövüşmüş, en güçlü kılıç ustası ünvanının sahibi, 3,6 milyar ödülü var, Buggy’nin İmparator diye anılmasının sebebi, Zoro’nun nihai hedefi, pek çok korsanın amacı olan İmparator olmakla ilgilenmiyor bile ama sana göre en büyük başarısı Don Krieg ile karşı karşıya gelmesi mi?

temizinden dayak yediği(enel, vergo, aokiji, doflamingo ve kizaru) ve baştan kaybettiği(kalifa, viola, black maria) vs'ler hariç diğer tüm vs'lerini, ucube ucube davranışlar sergileyerek okuyucuları güldürmek amacıyla tasarlanan tuhaf karakterlerle atan bir karakteri gözümüzde fazla büyütüyor olabilir miyiz acaba?

fujitora ile denk dövüşebilecek seviyeye gelirse eğer seri sonunda öpüp başına koysun.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık