Şu deniz suyunu kontrol edemeyeceğiden çok ezik olur be.Origami, Su, Rüzgar, Ağaç-Tahta, Kaplan, Chimera, Griffin, Kaplumbağa, Cerberus.
Oda suya ayar geçecek gibi hissediyorum. Sağlam birilerinde çıkabilir bu meyve.Şu deniz suyunu kontrol edemeyeceğiden çok ezik olur be.
Ama origami olabilir. Her şeyden origami yaptığını düşünsene Kozuki Hanedanı'ndan birinde çıkabilir bu bence.
Rüzgar olur mu bilmem ama Dragon'un tüm hava olaylarını kontrol edebilen bir gücü vardır bence.
Ağaç veya tahta çıkabilir. Griffin, Chimera ve Cerberus'u Oda isterse kullanabilir hiç belli olmaz.
Kaplan ise King'de bekliyorum. Onda olmazsa da illa Kaido'nun adamlarından birinde çıkar.
Bu arada Kaplumbağa meyvesi Pekoms'ta var ya.
Aynı meyvenin daha güçlüsü olmaz ama su kaplumbağası çıkabilir. O da pek işe yarar mı bilemiyorum.Oda suya ayar geçecek gibi hissediyorum. Sağlam birilerinde çıkabilir bu meyve.
Wano'da origami bekliyorum ben de.
Op'un Hashirama'sı neden olmasın.
Onlarca sağlam zoan olmasına rağmen şu an bu sayı çok kısıtlı. Mistik ve antik zoan gitmeliyiz. Özellikle Cerberus, Chimera ve Griffin Op için çok revaçta. Chimera King olabilir diye bekliyorum ben de.
Pekoms'un kaplumbağası bu:
Benim kast ettiğim kaplumbağa bu:
Seride aynı meyve türünün birçok farklı ve güçlü versiyonu var. O bağlamda demiştim. Daha baya sağlam meyve var. Bakalım hangilerini görücez.Aynı meyvenin daha güçlüsü olmaz ama su kaplumbağası çıkabilir. O da pek işe yarar mı bilemiyorum.
Daha çok zoan bekliyorum ben bu arc. Ama dediğin mistik zoanları görsek çok iyi olur.Seride aynı meyve türünün birçok farklı ve güçlü versiyonu var. O bağlamda demiştim. Daha baya sağlam meyve var. Bakalım hangilerini görücez.
Gerçekten güzel olurdu ya. Dediğin gibi güçlü biriyse Akainu'yu bile geçerdi. Ama doğal düşmanı da Luffy olurdu.Asit logiası çıkarsa efsane bir meyve olur. Kullanıcı çöp değil ise Akainu'yu falan sollar. Rocks'tan birinde bu meyveyi görseydik keşke.